Mandag, 13. marts 2023 — af Liz Rørsig

Emil Midé Erichsen: Derfor brød jeg sammen under Den sidste breddegrad

Emil Midé Erichsen
Emil Midé Erichsen.
Foto: Lars H. Laursen
For Emil Midé Erichsen var det på nogle dage sværere end andre at se idéen med at være i den ubarmhjertige isørken og kulden i TV 2’s “Den sidste breddegrad”.

Emil Midé Erichsen savnede sin Louise og parrets to sønner, Hugo og Rumle, rigtigt meget i den ekstreme kulde i “Den sidste breddegrad”, og det var hårdt at være på eventyr uden dem. 
– Familien var med mig i tankerne, og der var dage, hvor jeg syntes, at tre uger var længe, og dage hvor det ikke gav lige så god mening at være deroppe som andre, fortæller Emil Midé Erichsen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

– Jeg havde også mine sammenbrud undervejs, hvor jeg blev bevidst om, at eventyret kommer med en pris. Jeg var ked af det og savnede drengene og min søde kæreste, indrømmer Emil Midé Erichsen, der måtte tørre tårerne en gang imellem. 

 
– Vores gruppe på ekspeditionen turde - modsat den stereotype mand - vise masser af følelser. Vi havde givet hinanden håndslag på, at vi ville filme det fulde billede af et eventyr – følelserne og også, når det var svært, fastslår Emil Midé Erichsen. 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden