Emili Sindlev om Vild med dans-exit: Jeg var totalt i chok

Emili Sindlev og Mads Vad.

Emili Sindlev og Mads Vad.

Foto: Ritzau/Scanpix
Både influenceren Emili Sindlev og partneren Mads Vad var utroligt kede af det, da de blev stemt ud af ”Vild med dans” i semifinalen.

Selv om Mads Vad og Emili Sindlev lå i toppen af ”Vild med dans”-feltet, så var det ikke nok til at gå videre til finalen.

Parret blev stemt ud i semifinalen, hvor der ikke var nogen omdans, og det var en meget berørt Emili Sindlev, som BILLED-BLADET talte med efter showet.

- Jeg var totalt i chok, da vi fik at vide, at vi røg ud, fordi jeg bare er gået ind i det her mere end helhjertet. Jeg vil det så meget, så selvfølgelig blev jeg chokeret over, at det stopper nu, lød det fra den 24-årige influencer.

Stolt af Emili

Dansepartneren Mads Vad var lige så chokeret og trist over, at ”Vild med dans”-rejsen stoppede en uge inden finalen.

 

- Det er vi selvfølgelige rigtig kede af og super ærgerlige over. Vi har jo gjort alt, hvad vi kunne i den her uge, for at kunne stå i den finale. Det er ærgerligt, når det ikke lykkes, men sådan er det jo, sagde den professionelle danser og tilføjede:

- Når vi vågner i morgen, skal vi huske at tænke tilbage på alt det, vi har lavet på dansegulvet, for det er jeg så super stolt af. Der har sjældent været så højt et niveau i ”Vild med dans”.

Beskeder fra kæresten

Selv om Emili Sindlev er ked af, at hun ikke længere skal danse med Mads Vad, så har hun fået en oplevelse for livet.

- Jeg synes, det har været en fornøjelse at lære Mads at kende. ”Vild med dans” er det vildeste nogensinde, og jeg er bare taknemmelig for, at jeg er nået så langt, især fordi jeg ikke var så kendt et ansigt for mange til at starte med, sagde influenceren, som måtte undvære sin familie efter showet på grund af corona-restriktionerne.

- Men jeg har fået utroligt mange sms’er, også fra min kæreste.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden