4. jan. 2018
Af Stine Ramlyng

Emma fra Årgang 0: Sådan går det hende i dag

Emma Josefsen
Emma Josefsen
Foto: Alex Tran/BILLED-BLADET
Emma Josefsen fra Tarm og hendes familie forlod TV 2's serie "Årgang 0" for to år siden. At komme væk fra rampelyset har været godt for Emma, fortæller hendes mor Lene.

Emma Josefsen fra TV 2-programmet "Årgang 0" meddelte sidste år, at hun ikke længere ønskede at være en del af det program, som hun og familien har været en del af siden år 2000.

- Emma vil gerne være en helt almindelig teenager og ikke "Emma fra tv". Det har ikke været nogen nem beslutning, for hun har haft mange gode oplevelser med serien, sagde Emmas far Poul-Erik Josefsen dengang til tv2.dk.

Emma Josefsen har fuld fart på livet

I dag er Emma Josefsen ligesom de resterende tre unge mennesker, Stephanie, Christian og Rachel, alle blevet 17 år og har fuld fart på livet.

For Emmas vedkommende går tiden med at læse på Vestjydsk Handelsskole i Skjern og at være aktiv gymnast på et egnshold i Skjern.

Senere overvejer Emma at studere matematik, fortæller mor Lene Josefsen, der selv har travlt med at passe den genbrugsbutik hun og en veninde startede sidste år.

Læs mere om, hvordan det går Emma og hendes familie samt Christian og hans familie BILLED-BLADET, der er på gaden torsdag den 4. januar.

Indtil da kan I gå opdagelse i galleriet med Emma og hendes familie herunder:

GALLERI: Emma fra Årgang 0 gennem 16 år

Læs mere om: