Tirsdag, 31. januar 2023 — af Luise Marie Bekker

Emmelie de Forest: Så tæt var hun på at spille Fie i Badehotellet

Emmelie de Forest og Rosalinde Mynster som Fie.
Emmelie de Forest og Rosalinde Mynster som Fie.
Foto: Mike Kollöffel og Birger Storm
Emmelie de Forest var til audition på flere roller i "Badehotellet".

Da “Badehotellet” havde premiere ved udgangen af 2013, kom hele Danmark hurtigt på fornavn med de unge kvinder Fie og Amanda, spillet af henholdsvis Rosalinde Mynster og Amalie Dollerup.

Ansigtet på en af de to piger kunne have været en andens, nemlig en, der også bedrev noget stort i 2013 – Emmelie de Forest, som det år vandt først det danske Melodi Grand Prix og derefter Eurovision Song Contest med “Only Teardrops”.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Den dengang 19-årige Emmelie var til audition på begge roller, og rollen som Fie aflagde hun prøver på ad flere omgange.

– Men de endte med at vælge de to andre, der jo begge havde været i gang med skuespillet i flere år. Og så var der også det i det, at hvis jeg skulle deltage i det internationale grand prix, ville jeg ikke have tid til optagelserne, så de turde heller ikke gå med mig, forklarer sangeren.

Lever stadig af musikken

Og det gik netop sådan, at Emmelie, der i dag er 29 år, vandt hele molevitten i Malmø og derefter fik travlt med at turnere hele verden rundt.

10 år er gået, og hun lever stadig af musikken, men Emmelie har ikke lagt skuespillet helt bag sig. Hun har medvirket i kortfilm og læser stadig hos skuespillere, så det er ikke helt utænkeligt, at vi en dag ser sangerinden på tv eller på det hvide lærred.

Savner man i øvrigt “Badehotellet”, er TV 2 Charlie netop begyndt at genudsende den populære serie helt forfra, og den kan også ses på TV 2 Play.

Sæson 10 af "Badehotellet" får premiere på TV 2 til næste år.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden