Torsdag, 26. januar 2023 — af Laura Dalgård Hansen

En ny baby kom til verden i Årgang 20: Derfor blev Mathildes fødsel ikke vist på tv

Maria og Nikolaj Skødt Bek
Maria og Nikolaj Skødt Bek
Foto: Martin Høien
Maria og Nikolaj Skødt Bek blev forældre til endnu en datter sidste år, men fødslen blev ikke filmet og vist i "Årgang 20".

I ”Årgang 20” følger man børnene og deres familier helt tæt, og sådan er det også i den nuværende sæson af dokumentarserien, der for tiden bliver sendt på TV 2.

I sæsonens tredje afsnit kom der endnu en baby til verden, for Maria og Nikolaj fra Djursland fik en datter mere sidste sommer, og Solvej er dermed blevet storesøster.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Men modsat første gang Maria blev mor, blev fødslen ikke filmet af et kamerahold og sendt på tv, og det er der en god forklaring på. 

- Jeg havde set mig selv føde på tv én gang, og det var fint. Vi havde en dialog med tilrettelæggeren og snakkede om, at selv om ”Årgang 20” handler om os alle, som det gør nu, er det fra Solvejs perspektiv, og det gav mere mening at følge Mathildes ankomst til familien fra hendes perspektiv. Vi filmede selv lidt fra sygehuset efter fødslen, men fokus skulle være på, hvordan det var for Solvej, når hun kom, forklarer Maria.

I den igangværende sæson havde "Årgang 20"-moren især glædet sig til at se det søde øjeblik, der udspillede sig på tv torsdag aften, hvor Solvej mødte sin lillesøster for første gang.

Nikolaj og Marias med deres to døtre, Solvej og Mathilde. 
Nikolaj og Marias med deres to døtre, Solvej og Mathilde. 
Foto: Martin Høien

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden