Torsdag, 19. januar 2023 - af Laura Dalgård Hansen

Lisbeth og Christian fra Årgang 20 vil ikke skjule noget: Derfor gør vi det

Christian og Lisbeth Vernsted-Fabricius
Christian og Lisbeth Vernsted-Fabricius
Foto: Søren Jul Lamberth
For Lisbeth og Christian Vernsted-Fabricius fra "Årgang 20" er det vigtigt, at både de sjove og mindre sjove stunder bliver beskrevet i programmet. Derfor er seerne også med helt tæt på, når de har deres onsdagssnakke.

”Årgang 20” er tilbage med en ny sæson, og hver torsdag kan man se et nyt afsnit på TV 2.

Blandt de medvirkende er Christian og Lisbeth Vernsted-Fabricius, som er forældre til Ayasofia, Theodor og Filippa, og der er sket meget for familien i 2022.

Ikke mindst valgte de sidste år at sætte deres rækkehus i Espergærde til salg, og familien bor i dag lidt længere nordpå i Ålsgårde.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Flytningen er langt fra det eneste, der fylder i programmet, for i afsnit to introducerer Lisbeth og Christian seerne for deres såkaldte onsdagssnakke.

Her taler de om alt det, der går dem på, og som der ikke er tid til at tage sig af i hverdagen. Selv om det kan synes meget privat, rører det ikke parret at dele det med seerne. 

Da Lisbeth og Christian meldte sig til ”Årgang 20”, var de enige om, at de ikke kun skulle vise alt det rosenrøde, og derfor har de heller ikke noget imod, at kameraerne kommer helt tæt på, når det går knap så godt.

- Vi blev spurgt, hvad der fyldte herhjemme for os, og det var, at vi gerne ville begynde at have en bedre dialog sammen, så selvfølgelig skulle man også se det, forklarer Lisbeth.

Christian og Lisbeth med deres skønne børneflok
Christian og Lisbeth med deres skønne børneflok
Foto: Søren Jul Lamberth

Ved at sætte tid af til voksensnak håber hun og manden, at de kan få taget eventuelle udfordringer i opløbet.

- Når du har tre børn, er der bare mindre tid og overskud, om man vil det eller ej. Men jeg synes ikke, vi hakker på hinanden i hverdagen, siger Christian.

- Kun lidt nogle gange, indskyder Lisbeth.

- Det er klart. Det er ikke fordi, jeg ikke elsker Lisbeth eller omvendt, men der er bare ikke altid overskud. Og så har vi meget fokus på vores børn, som vi gerne vil være sammen med, og som skal trives, for så trives vi også, lyder det videre fra Christian.

Man kan se ”Årgang 20” hver torsdag klokken 20.00 på TV 2.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden