Tirsdag, 10. maj 2022 - af Majken Munk

Fandt hinanden i Kærlighed hvor kragerne vender: Sådan har Morten og Malou det i dag

Malou Hvidtfeldt Gade og Morten Jørgensen fra "Kærlighed hvor kragerne vender"
Malou Hvidtfeldt Gade og Morten Jørgensen fra "Kærlighed hvor kragerne vender"
Foto: Per
Følelserne mellem Morten og Malou var til at tage at føle på i ”Kærlighed hvor kragerne vender”. Nu fortæller parret, hvordan det er gået efter programmet.

Allerede fra første øjekast slog det gnister mellem Morten Jørgensen og Malou Hvidtfeldt Gade i ”Kærlighed hvor kragerne vender”.

Det endte også med, at Morten valgte Malou i sidste ende, ligesom at hun også valgte at vende tilbage til Falster, for at de skulle fortsætte med at date.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

På en rigtig date

I finaleafsnittet af ”Kærlighed hvor kragerne vender” skulle de tilbageværende piger tage en beslutning om, om de ville vende tilbage til Lolland eller Falster.

Det gjorde Malou Hvidtfeldt Gade til stor glæde for Morten Jørgensen.

- Det betød rigtig meget, at hun viste, hun ville fortsætte med at date mig. Vi skulle se, hvordan tingene kunne udvikle sig. Det var dejligt, at det ikke bare var slut, men at der var noget tid efterfølgende til rigtigt at date hinanden. Vi havde ikke så meget tid sammen under programmet. At hun gerne ville fortsætte, gav muligheden for, at vi kunne lære hinanden at kende i hverdagen, fortæller Morten Jørgensen til BILLED-BLADET.

Om at være i tvivl

Inden var Malou Hvidtfeldt Gade dog ikke fast besluttet på, at hun ville vende tilbage.

- Jeg var faktisk meget i tvivl om det, men vi havde haft en fantastisk oplevelse, så jeg synes, det var synd ikke at give det en chance. Vi talte ud om det, jeg var tvivl om. Jeg satte også ord på, at han glemte at date mig, fortæller Malou Hvidtfeldt Gade.

Morten Jørgensen oplevede, at der generelt følger meget tvivl med, når man er vild med en anden.

- Jeg tror, jeg tænkte, at det var sådan, det var, når man var småforelsket. Det var nogle følelser, man ikke kunne sætte ord på eller styre. Det kendte jeg fra mig selv. Jeg kunne selv have den tvivl, og jeg kunne forstå hende i hendes tvivl. Sådan er forelskelse også, at man bare er sindssygt meget i tvivl, fortæller Morten Jørgensen.

Så hinanden

Selv om de datede i et stykke tid, endte det ikke med at gå for Morten Jørgensen og Malou Hvidtfeldt Gade.

- Vi datede en måneds tid efter optagelserne. Jeg synes, han var sød, og det var en fantastisk oplevelse, vi delte. Vi havde en kemi, men vi var nok lidt mere venskabelige, end at det kunne blive et kæresteforhold, når det kom til stykket. Jeg følte ikke, at Morten var manden for mig, fortæller hun og uddyber:

- Jeg var ked af, at det ikke gik mellem mig og Morten, men der var bare noget lige efter, som føltes forkert. Det skulle bare ikke være.

Nogenlunde det samme mærkede Morten Jørgensen også.

- Malou og jeg fortsatte med at date og mødtes mange gange efterfølgende for at lære hinanden at kende. Vi skulle se, hvordan vi var udenfor tv. Hvordan vi var, når vi bare var sammen os to. Det stod klart for mig, at det var ikke det, jeg skulle. Vi dater ikke mere. Malou og jeg var ret forskellige, og det gik op for os, da kameraerne blev slukket. Der var nogle forskelligheder, der bare ikke passede sammen. Vi måtte erkende overfor hinanden, at det bare ikke gik, fortæller han.

Ny kærlighed

Efter programmerne leder Malou Hvidtfeldt Gade stadig efter en kæreste, men hun ønsker kun at finde sammen med én, hvor det føles helt rigtigt.

- Jeg er stadig single. Jeg tror bare, at jeg venter på, den helt rigtige kommer. Det skal føles helt rigtigt. Jeg vil hellere være alene end være sammen med en, hvor det ikke føles helt rigtigt, fortæller 28-årige Malou Hvidtfeldt Gade.

Morten Jørgensen er også stadig åben for at finde den rette.

- Jeg dater stadigvæk og giver plads til kærligheden og håber på at finde den rigtige, fortæller han.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden