Torsdag, 5. august 2021 - af Marie Krakau

Første glimt fra den nye sæson: Godt nyt fra Badehotellet

Amanda.
Amanda.
Foto: Mike Kollöfel / TV 2
Få det allerførste glimt fra den nye sæson af "Badehotellet".

Vi er mange, der næsten ikke kan vente, til det igen bliver tid til at hygge sig foran skærmen i selskab med Amanda, Weyse, Otilia, fru Fjeldsøe og alle de andre gæster og medarbejdere på Andersens Badehotel i TV 2s "Badehotellet". Og nu er der godt nyt fra produktionen til alle fans, der længes efter serien. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Torsdag d. 5. august har holdet nemlig startet optagelserne til niende sæson af den populære serie. 

Det fortæller de på deres Facebook-side, hvor de samtidig deler et billede af skuespiller Amalie Dollerup iført sit kostume til rollen som hotel-bestyrer Amanda Berggren, hvor hun i højt humør sidder klar med klaptræet. 

Billedet af Amalie Dollerup i kostume er første glimt fra næsten sæson, som produktionen deler med offentligheden. 

Springer flere år frem

Da vi slap "Badehotellet" og dets gæster og medarbejder var året 1941, og når dørerne igen åbnes er handlingen sprunget fire år frem til befrielsessommeren 1945. 

Tidshoppet skyldes, at man i Danmark efter 1941 ikke længere kunne have sommerhusene på Vestkysten åbne indtil efter krigens afslutning, det fortalte seriens forfattere Hanna Lundblad og Stig Thorsboe til TV 2. 

TV 2 har endnu ikke meldt ud, hvornår niende sæson forventes at få premiere. Hvis TV 2 gør som tidligere, så kan vi forvente, at niende sæson ruller over skærmen i starten af 2022. 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden