31. mar. 2021
Af Stine Ramlyng

Frederik Nonnemann fortryder stor beslutning

Frederik Nonnemann
Frederik Nonnemann
Foto: Hanne Juul
Frederik Nonnemann trak sig i program 4 af "Korpset - gjort af det rette stof" på grund af smerter i hoften. En beslutning han fortrød næsten med det samme.

I stærke smerter og med tårer i øjnene valgte Vild med dans-stjernen Frederik Nonnemann at aflevere sit aspirantnummer efter fire dage med benhårde fysiske og mentale udfordringer i TV 2-programmet "Korpset - gjort af det rette stof".

- Jeg lever blandt andet af dans. Og min hofte bliver bare værre og værre. Jeg kan ikke tage chancen, lød hans begrundelse i programmet, inden han afleverede sit nummer og forlod kurset. En beslutning han traf på trods af, at Korpsets tilknyttede læge havde undersøgt ham og givet ham grønt lys til at fortsætte uden fare for varige skader.

Se alle de kendte aspiranter i dette års "Korpset" i galleriet herunder:

GALLERI: Deltagere i Korpset 2021 (Foto: Lars E./TV 2)

https://imgix.billedbladet.dk/danserfrederik.jpg
Emmelie de Forest og Frederik i "Vild med dans" 2018.
Foto: Hanne Juul

Frederik Nonnemann fortryder sit exit

Beslutningen om at trække sig fortrød den 30-årige danser fra Hørsholm da næsten også med det samme, det det gik op for ham, at der ikke ventede flere hårde udfordringer den aften, som han havde troet. Dagen var slut, og lastbilen kørte hjem med aspiranterne til basen.

- Da jeg fandt ud af det, irriterede jeg mig ad helvedes til over, at jeg ikke bare ventede til den næste dag. Men 'Korpset' handler også om det psykiske i, at du ikke ved, hvornår det stopper. Og havde de andre nu skullet løfte noget mere, så havde jeg ikke fortrudt det, siger Frederik Nonnemann til tv2.dk.

Måneder med smerter

Smerterne i hoften fik han styr på efter en måned med fysioterapi. Til gengæld opdagede Frederik Nonnemann, at han også havde fået pådraget sig to bøjede ribben fra en boksekamp i en bokseøvelse på kursets første aften. Og det to-tre måneder, før han kom sig ordentlig over det.

Til gengæld har han fået meget ud af at være med og har bevist over for sig selv, at han er stærkere, end han selv troede.

- Jeg synes jo egentlig, jeg gør det ret godt og er ret stærk, indtil jeg ikke tør mere. Jeg har fundet ud af, hvor meget der skal til, før det egentlig gør rigtigt ondt. Så jeg føler, at jeg er blevet meget stærkere mentalt, siger Frederik Nonnemann om oplevelsen.

Se "Korpset - gjort af det rette stof" på TV 2 mandag kl. 20 eller på TV 2 PLAY.

Se alle de kendte aspiranter i dette års "Korpset" i galleriet herunder:

GALLERI: Deltagere i Korpset 2021 (Foto: Lars E./TV 2)

Læs mere om: