18. jan. 2021
Af Laura Dalgård Hansen

Gensyn med vennerne fra Livet er fedt: Der er et bånd mellem os

Allan, Line og Merethe
Allan, Line og Merethe
Foto: United Productions/TV 2
Selvom de ikke har set hinanden i mange år, er der et særligt forhold mellem deltagerne fra "Livet er fedt", som sammen var på Ubberup Højskole i 2001.

Det er i år 20 år siden, Line, Merethe, Allan og Marianne checkede ind på Ubberup Højskole med et mål om at tabe en masse kilo.

De har ikke haft meget kontakt til hinanden i årenes løb, men det var noget helt særligt, da de i efteråret mødtes i forbindelse med optagelserne til de to nye programmer ”Livet er fedt – 20 år efter”.

- Det har været spændende, og det har været dejligt at gense de andre, og det har været dejligt at være tilbage på Ubberup. Selvom vi ikke har noget med hinanden at gøre mere, er der et bånd mellem os. Man falder lige tilbage i det, når man møder hinanden igen, fortæller Line Stausgaard Hansen, som var bare 21 år, da hun i 2001 satte sig for, at der skulle ske noget nyt med vægten.

Opholdet gjorde, at hun tabt en masse kilo, men oplevelserne har også gjort, at hun i dag har fundet sin rette hylde.

- Det var kickstarten til mit voksenliv og til et nyt liv for mig dengang og vendepunktet. For mig var det ikke bare en livsstilsændring. Det var en total ændring af livet. Senere blev det også hele min interesse og det, der var spændende og interessant at arbejde med, fortæller Line, der siden har uddannet sig til blandt andet klinisk diætist og i dag er leder af Livsstilsefterskolen Hjarnø.

Læs mere om: