Mandag, 11. januar 2021 - af Laura Dalgård Hansen

Allan og Nancy fra Livet er fedt: Sådan blev vi kærester

Allan og Nancy
Allan og Nancy
Foto: Martin Høien
Det var lidt af et tilfælde, at Allan og Nancy fra "Livet er fedt" begge var blandt kursisterne på Ubberup Højskole i begyndelsen af 2001. De blev hurtigt glade for hinanden, og her 20 år efter holder de to stadig sammen

Det slog hurtigt gnister mellem Allan og Nancy, da de mødte hinanden tilbage i 2001, da de begge var på Ubberup Højskole og med i TV 2-programmet "Livet er fedt". 

Her havde de besluttet sig for at komme nogle af de overflødige kilo til livs, men de endte med at få meget mere end det - de fandt nemlig også kærligheden. 

Og som man kunne se mandag aften i "Livet er fedt - 20 år efter", er de to stadig et par. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Allan og Nancy fik et godt øje til hinanden

– Da vi startede dengang, var vi omkring ti mænd og 60 kvinder. I spisestuen satte mændene sig i midten, og så havde man det store overblik, fortæller Allan Petersen, 69, med et smil og tilføjer:

– Vi fik et godt øje til hinanden hurtigt og skrev små sedler. Kemien var der, og det ene skridt tog det andet.

Det hele gik stærkt, og parret blev forlovet på Allans 50-års fødselsdag i marts 2001.

Men egentlig var det lidt af et tilfælde, at de overhovedet mødte hinanden på Ubberup Højskole dengang.

– Jeg gik der også i efteråret 2000, og så skulle jeg have været hjemme igen, men jeg var ikke færdig med at smide alle de kilo, jeg skulle. Så jeg tog fire måneder mere. Hvis ikke det var sket, havde jeg ikke mødt Allan, forklarer Nancy, og tilføjer:

– Vi klikkede bare. Der var nogle gnister, når man gik rundt om spisebordet nede i kantinen, og der røg nogle replikker hen over bordet, og så fandt vi bare ud af, vi havde kemi.

Men faktisk var det lige før, at Allan slet ikke havde fået plads på det hold, som tusindvis af seere fulgte og lærte at kende i ”Livet er fedt”.

– Jeg var meget langt nede i kulkælderen og var godt i gang med måske at spise mig ihjel. Det var en god veninde, der satte mig i forbindelse med højskolen, og vi var oppe for at se den, fortæller Allan, som dengang vejede omkring 165 kilo.

– Vi kom ind i gårdspladsen, og der sad en kæmpestor mand, som var fisker. Han sagde til mig: ”Goddag min bette ven”, og så spurgte han, om jeg havde meldt mig til, for de manglede nogle drenge til at styre alle de høns. Det fik mig til melde mig til, men jeg kunne først starte til sommer, fordi der var fuldt booket. Men så ringede de alligevel, at de gerne ville have nogle flere mænd, og det tog jeg imod. Og så er resten historie, fortæller Allan, som sidste år kunne fejre kobberbryllup med sin Nancy.

Man kan læse hele interviewet med parret fra ”Livet er fedt” i BILLED-BLADET nr. 2, som udkommer på torsdag.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden