Mandag, 11. januar 2021 - af Laura Dalgård Hansen

Livet er fedt: Derfor trak Merethe sig fra rampelyset

Merethe Kasten
Merethe Kasten
Foto: United Productions/TV 2
Det er efterhånden mange år siden, Merethe Kasten var med i "Livet er fedt" og "Merethes mave". Nu fortæller hun, hvorfor hun trak sig fra rampelyset.

De blev med ét kendte, da de for tyve år siden var med i tv-succesen ”Livet er fedt”, og i dag er der stadig mange, der husker de modige danskere, som lod sig veje for åben skærm.

Særligt Merethe Kasten gjorde indtryk på mange seere, da hun var med i ”Livet er fedt” og siden også fik sit eget program ”Merethes mave”.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Merethe: Det var et kæmpe nederlag

Hun tabte en masse kilo, skrev en bog, holdt foredrag og åbnede en tøjbutik, men lige pludselig trak hun sig fra rampelyset.

Finanskrisen ramte i 2008, og hendes butik måtte dreje nøglen om.

- Min butik var mit hjertebarn, og derfor var det et kæmpe nederlag, da jeg måtte lukke den, fortæller Merethe Kasten til TV 2.dk.

- Omstændighederne tvang mig til at lukke butikken. Sådan var det jo for mange på det tidpsunkt. Men det er klart, at når man får sådan en røvfuld, som det er at gå konkurs med sit hjertebarn, så gør det rigtig ondt. Det var et stort nederlag, og det tog mig fem år at komme igennem det. Jeg følte mig totalt mislykket og blev med tiden meget syg igen, fortæller hun videre.

Men konkursen var ikke det eneste, der ramte den populære kvinde fra ”Livet er fedt”.

- Til sidst brændte jeg simpelthen sammen af det oppe i min hjerne. Jeg fik angst, paranoia og blev virkelig psykisk syg. Samme år fik jeg konstateret slidgigt og fibromyalgi, der er en muskel- og bindevævssygdom. Og det var her, jeg trak mig fra offentligheden og sagde nej til flere interviews. I stedet valgte jeg at fokusere på de nære relationer og på at få det godt, fortæller Merethe Kasten.

I dag har hun lært at hvile mere i sig selv og i, at ingen er perfekte.

Man kan se mere til, hvordan det går Merethe Kasten i ”Livet er fedt – 20 år efter”, mandag aften på TV 2.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden