Torsdag, 29. december 2022 - af Majken Munk

Ghita Nørby havde anstrengt forhold til sin mor: Nu forklarer hun hvorfor

Ghita Nørby
Ghita Nørby
Foto: Kaspar Wenstrup
Ghita Nørby har haft en anstrengt forhold til sin mor, der havde svært ved at se sin datters succes i øjnene.

Allerede da Ghita Nørby var i sine 20’ere, blev hun et kendt ansigt i Danmark. Dengang begyndte hendes karriere på de skrå brædder og på det store lærred.

Hun kendte dog lidt til det hjemmefra, da hendes far var professionel sanger, og hendes mor var pianist.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I dokumentaren ”Ghita hemmeligheder” fortæller hun ærligt, hvor anstrengt et forhold hun havde til sin mor.

Blev jaloux

Ghita Nørby lægger ikke skjul på, at hun har haft en god barndom, men da hun blev teenager, var det særligt forholdet til moren, der ændrede sig.

- Jeg har vel haft det, som hedder en meget lykkelig barndom, og så blev jeg teenager pludselig, og så sker der noget. For mig sker der i hvert fald noget som menneske. Der er jo det ved det, at en mor altid er ældre end sit barn, og det kan ofte give nogle problemer, for jeg var jo dejlig. Det var min mor også, men hun var jo ældre, så pludselig blev hun meget jaloux på mig, og jeg forstod det egentlig ikke, fortæller Ghita Nørby i TV 2-dokumentaren.

Forhold til moren

Når Ghita Nørby havde kærester med hjemme ved forældrene, overtog hendes mor samtalen med dem, der skulle foregå i enerum uden datteren.

Da Lasse Spang Olsen, som står bag dokumentaren, spørger ind til, hvordan det har påvirket Ghita Nørby, har hun svært ved at sætte ord på det.

- Altså jeg ved egentlig ikke, hvordan jeg skal svare på det spørgsmål, fordi jeg var sådan en lille en med en lille næse og små øjne. Min mor var en klassisk skønhed. Ja hun brød sig ikke om mig, tror jeg ikke. Simpelthen, fortæller hun.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden