Gift ved første blik-par søger bolig i 3 x Beliggenhed på TV 2

Michael og Kathrine Kelså Harders. 

Michael og Kathrine Kelså Harders. 

Foto: Lars Aarø
Michael og Kathrine Kelså Harders fandt kærligheden og hinanden i "Gift ved første blik" sidste år, og nu er de på lejlighedsjagt i "Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed" på TV 2.
Sidste år fandt Michael og Kathrine kærligheden på DR1 i "Gift ved første blik", og nu prøver de at finde en bolig i "Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed" på TV 2. 
 
 

Kærligheden blomstrer

Det unge par havde aldrig mødt hinanden, da de den 28. maj sidste år sagde ja til hinanden for rullende kameraer, og siden er kærligheden mellem dem blomstret. Parret er fortsat gift, og på årsdagen for deres bryllup tog de også hinandens efternavne.
 
I et stykke tid har Kathrine og Michael Kelså Harders ledt efter en ny lejlighed i Aarhus, og den jagt kan seerne snart følge i det populære boligprogram på TV 2.  
 
Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Mere TV til Gift ved første blik-par 

Og det bliver ikke sidste gang, de to kommer til at optræde på TV. Det afslørede de for nylig over for BILLED-BLADET. 
 
- Vi kommer til at medvirke i to forskellige TV-programmer her til efteråret. Vi må ikke udtale os mere herom på nuværende tidspunkt. 
 
Om det lykkes Michael og Kathrine at finde drømmelejligheden, kan man se i "Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed" den 14. august kl. 20.00 på TV 2.   
Foto: TV 2
 
 
 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden