God nyhed: Derfor jubler Lene Beier

Lene Beier.

Lene Beier.

Foto: Søren Lamberth
En stor drøm er gået i opfyldelse for TV 2-værten Lene Beier, der får familien tættere på.

TV 2-værten Lene Beier og hendes mand, Anders. samt sønnerne Arthur og Otto får et par søde naboer til huset i Søvang ved Dragør.   

Lene Beiers mor, Jytte, flytter nemlig ind i nabohuset – ligesom søsteren Mette, der blev gift med Matilde i Lenes have for to år siden, og den lille søn, Bas på ét år.  

Et fælles projekt

- Planen er, at det hele bliver ét fælles projekt, hvor vi laver en lejlighed til min mor på første sal, mens min søster Mette og hendes Matilde får underetagen. Det bliver så fedt, fortæller Lene Beier til BILLED-BLADET. 

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Familien har længe snakket om at købe nabohuset, som har været til salg i lang tid, og nu er drømmen blevet til virkelighed. 

- Mette og Matilde og lille Bas har boet hos os rigtigt meget – også under corona-lockdown, hvor vi havde vores lille corona-kollektiv, og da talte vi om, at vi ville gøre alvor af det. Vi spøgte med, at min mor kunne flytte med fra Skive, men tænkte, at det ville hun nok ikke, for hun har boet dér i hele sit liv. Men det ville hun gerne. Så hun flytter med. Det bliver så skønt – tænk, at vi får lille Bas og mine drenge får deres mormor lige ved siden af, lyder det fra en meget glad Lene Beier. 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden