Tirsdag, 12. maj 2020 — af Emilie Jepsen

GOD NYHED: Kærlighed hvor kragerne vender tilbage

Foto: TV 2 / BLU
TV 2-programmet "Kærlighed hvor kragerne vender" har haft stor succes. Så stor, at produktionsselskabet bag allerede nu søger nye deltagere.

Sønderjyderne Thomas, Henrik, Calle og Søren Ole havde alle stor succes med kærligheden i "Kærlighed hvor kragerne vender", da 20 piger kom til Sønderjylland.

Succes har TV 2 generelt haft med programmet, faktisk så stor, at man allerede har bedt produktionsselskabet BLU om at søge nye friske landsby-singlefyre til endnu en sæson af "Kærlighed hvor kragerne vender".

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I anden sæson går turen dog til Nordvestjylland, hvor kærligheden skal findes ved Limfjorden og det vilde Vesterhav, skriver TV Midtvest, der har talt med casteren bag programmet Marie-Louise Ejby Magnussen fra BLU.

Drømmen om den store kærlighed

- Det gode cast er en mand mellem 20 og 40 år. Han er udadvendt og nem at omgås. Han må gerne se godt ud, men det er vigtigere, at han er charmerende og har humoristisk sans.

- Og så at han drømmer om den store kærlighed, men ikke har fundet den endnu. Mange mænd skal lige have skubbet. Så måske sidder der en god ven, søster eller svigerinde, som har lyst til at tippe os med en god kandidat, siger Marie-Louise Ejby Magnussen til TV 2 Midtvest.

Søger pigerne efter sommerferien

Produktionsselskabet forventer, at der skal laves i alt 10 afsnit til den nye sæson, og når mændene er fundet, vil man på den anden side af sommerferien starte jagten på de 20 kvinder, som skal matches med dem.

Man kan tilmelde sig via linket her.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden