GOD NYHED: Silas Holst vender tilbage til Vild med dans

Silas Holst vandt i 2014 "Vild med dans"-trofæet med Sara Maria Franch-Mærkedahl

Silas Holst vandt i 2014 "Vild med dans"-trofæet med Sara Maria Franch-Mærkedahl

Foto: Hanne Juul
Den 36-årige stjernedanser Silas Holst skifter til efteråret musicalscenen ud med dansegulvet i ”Vild med dans”-studiet.

Siden 2014 har mr. ”Vild med dans”, Silas Holst, ikke været at finde på holdet af professionelle danser i det populære underholdningsprogram.

Til stor ærgrelse for mange af hans fans. Nu kan de glæde sig over, at fraværet af Silas Holst i ”Vild med dans”-truppen slutter.

Når den 16. sæson af ”Vild med dans” begynder til efteråret, er Silas Holst nemlig tilbage på holdet. Det skriver ugebladet Her & Nu.

- Ja, det er korrekt. Jeg sidder og smiler, for det bliver skidesjovt, og jeg glæder mig helt vildt, fortæller Silas Holst, da BILLED-BLADET fanger ham på mobilen.

Det er helt sikkert

Den populære danser oplyser supplerende, at hans deltagelse er helt sikker.

- Alle har talt med alle, og alle har skrevet under. Det bliver et fantastisk efterår. Heldigvis er jeg beskæftiget med at øve til ”Flashdance – the musical”, for jeg kan næsten ikke vente. Men ”Flashdance”er også rigtig fedt.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Silas Holst har vundet to gange

Silas debuterede i ”Vild med dans” i 2008 sammen med sangeren Szhirley og fik en 6.-plads.

To gange har Silas Holst vundet konkurrencen. Første gang i sæson 2011 sammen med skiløberen Sophie Fjellvang-Sølling og anden gang i 2014, hvor han dansede med Sara Maria Franch-Mærkedahl.

Det bliver hårdt og sjovt

Men i de følgende fire sæsoner har Silas Holst ikke deltaget.

Han har i stedet  – med stor succes – helliget sig sin musicalkarriere, men nu tager han de professionelle dansesko på igen og kommer på gulvet i ”Vild med dans” i 2019.

- Det bliver sindssygt hårdt og sindssygt sjovt.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden