Fredag, 8. februar 2019 - af Dorte Quist

Gravide Cecilie Hother udskyder bryllup

Cecilie Hother
Cecilie Hother
Foto: Martin Høien
- Vi kalder babyen for "bønnen", fortalte en glad og gravid Cecilie Hother. Den kommende baby har dog også betydet, at Cecilies forestående bryllup er udskudt.

Vejr-værten Cecilie Hother venter sit andet barn til sommer. Men hun opdagede først, at hun var gravid, da hun pludselig blev overmandet af en voldsom kvalme.

- Jeg kastede rigtig, rigtig meget op, men heldigvis er det overstået nu, fortalte Cecilie Hother til BILLED-BLADET, da hun var inviteret til designeren Soeren Le Schmidts modeshow. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Cecilie Hothers datter glæder sig

- Min datter, Ellinor på to et halvt år siger, at hun også glæder sig. Men jeg tror ikke, at hun forstår det rigtigt, sagde vejrværten, der også har måttet udskyde sit forestående bryllup med Ellinors far, Thomas Honoré.

- Jeg skal under ingen omstændigheder gå op af kirkegulvet i en graviditets-brudekjole, så brylluppet er udskydt på ubestemt tid, sagde Cecilie Hother. 

Læs historien om Cecilies graviditet og se de mange andre kendte, der deltog i den store modeuge i København i det nye nummer af BILLED-BLADET, der er på gaden nu.

Cecilie Hother
Foto: MEGA

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden