18. mar. 2017
Af Karina Didriksen

Guldvindende makkerpar dækker gylden håndboldturnering

Stine Bjerre Jørgensen og Morten Ankerdal.
Stine Bjerre Jørgensen og Morten Ankerdal.
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
TV 2-sportsværterne Stine Bjerre Jørgensen og Morten Ankerdal, der for nylig blev kårets som årets sportsværter af BILLED-BLADETs læsere, skal dække Golden League i kvindehåndbold.

De blev begge kåret som årets sportsværter ved BILLED-BLADETs TV-GULD-fest, og nu er TV 2-kollegerne Stine Bjerre Jørgensen og Morten Ankerdal i Frankrig for at dække Golden League-turneringen.

For sportsværten Stine Bjerre Jørgensen er det en drøm, der er gået i opfyldelse, at hun kan være med til at dække de store sportsbegivenheder.

Stine Bjerre Jørgensen knoklede løs

- Jeg startede for 10 år siden med at lave kaffe og kopiere som det, der hedder runner. Det var et studiejob, men jeg tænkte, at jeg altså bare skulle blive sportsvært engang, så jeg knoklede bare på.

- Senere kom jeg i praktik i min studieperiode, og så blev jeg fastansat, da jeg var færdig med studiet, og nu står jeg her, fortalte en glad Stine Bjerre Jørgensen til BILLED-BLADET, da hun vandt prisen som Årets kvindelige sportsvært.

LÆS MERE: Stine Bjerre Jørgensen sagde ja til romantisk frieri

Golden League-kampen mod OL-guldvinderne fra Rusland bliver sendt direkte fra Orléans på TV 2 lørdag den 18. marts kl. 16.50.

Søndag den 19. marts gælder det de danske kvinders tredje og sidste Golden League-kamp, der skal spilles mod EM-guldvinderne fra Norge. Den kamp bliver vist søndag den 19. marts kl. 15.20 på TV 2.

Læs mere om: