Onsdag, 8. februar 2017 — af Ken Richter

Gutterne på kutterne keder sig aldrig

Gutterne på kutterne er fra venstre Bo, Jan, Jesper og Johnny.
Gutterne på kutterne er fra venstre Bo, Jan, Jesper og Johnny.
Foto: Simon Mouridsen
"Gutterne på kutterne" fra Thorup Strand ordner garn og venter på bedre vejr.

TV 2 viste tirsdag aften det andet afsnit af en nye serie om "Gutterne på kutterne", hvor de fire fætre kæmpede om at komme i land med dagens største fangst.

Mens optagelserne er lavet tilbage i sommeren sidste år, hvor der var fint havvejr, så er vintervejret for tiden ikke lige til at sejle ud i fra Thorup Strand i de små fiskekuttere.

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!
Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

Venter på bedre vejr

- Mens vi venter på bedre vejr, er vi ved at ordne garn, så vi er klar til en ny sæson, som strækker sig over de næste par måneder, hvor vi skal ud og fange stenbidere, som vi bruger rognene fra, fortæller Bo Studsgaard Olsen, der sejler sammen med sin storebror Jesper.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Vi keder os aldrig, for der er hele tiden noget, vi skal lave, fastslår Bo. Så mens han reparerer garn, glæder han sig over, at hans kæreste Camilla nyder at være i praktik som pædagog på et bofællesskab i Thisted.

Blevet landskendte

Siden hverdagen med de fire friske fyre er blevet populært fjernsyn, er Thorup Strand blevet et yndet udflugtsmål. Det kan de også tydeligt mærke i deres fælles røgeri, som de åbnede sidste år.

- Folk kommer jo langvejs fra. Vi har lige åbnet igen, efter vi har haft lukket i et par uger for at reparere og gøre hovedrent, og det har virkelig været nogle gode dage, siger Bo med nordjysk beskedenhed, der uden tvivl dækker over, at der er røget masser af frisk fisk over disken i åbningstiden, som er mellem kl. 10-16.

Der er også en sidegevinst ved, at "Gutterne på kutterne" har gjort Thorup Strand landskendt.

Det lille fiskerleje har oplevet en massiv tilstrømning af turister til området.

- Der er blevet solgt en masse sommerhuse, som ellers har været til salg længe, og det er også mit indtryk, at der har været købere til flere helårsgrunde, fortæller Bo, der helst ikke vil begynde at gætte på priser.

LÆS MERE: Gutterne på kutterne - turisterne strømmer til

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden