Mandag, 7. december 2020 - af Majken Munk

Håndboldekspert Lærke Møller bekymret for EM som nybagt mor

EM-slutrunden gav Lærke Møller en del bekymringer. 
EM-slutrunden gav Lærke Møller en del bekymringer. 
TV 2's håndboldekspert Lærke Møller bekymrede sig meget om, hvordan hun skulle få dækningen af EM i damehåndbold til at gå op som nybagt mor til datteren Cali.

Årets EM-turnering er meget anderledes end tidligere. Det skyldes helt og aldeles coronapandemien. 

Den tidligere håndboldspiller Lærke Møller sidder med ved bordet sammen med Morten Ankerdal, Stine Bjerre Mortensen og Klavs Bruun Jørgensen, når TV 2 dækker slutrunden. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Men deltagelsen i EM-dækningen har voldt den nybagte mor en del kvaler. 

Søvnløse nætter

I slutningen af juli blev Lærke Møller mor til datteren Cali, som hun har med Thomas Enevoldsen. 

Den store omvæltning har betydet, at hun havde sin tvivl om, hvordan hun kunne kombinere livet som nybagt mor med livet som håndboldekspert under slutrunden. 

"Jeg har været nervøs, bekymret og spændt op til denne slutrunde - for ville det være muligt at udføre mit job som håndboldekspert kombineret med at være nybagt mor til en baby på fire måneder. Det har kostet en del søvnløse nætter op til denne slutrunde med spekulationer om jeg var egoistisk og satte mig selv før mit barn", skriver Lærke Møller i et opslag på Instagram, som BILLED-BLADET har fået lov til at citere fra. 

Helt unødvendigt

Heldigvis har Lærke Møller slet ikke haft grund til at bekymre sig. Hun har nemlig oplevet, at det er gået over al forventning med at passe både ekspertjobbet og hendes fire måneder gamle datter. 

Faktisk mener hun, at Cali muligvis har oplevet at have fået en endnu bedre mor i perioden, hvor hun har dækket håndboldslutrunden. 

Ovenpå succesen krydser håndboldeksperten fingre for, at det kommer til at gå ligeså godt resten af EM. 

Allerede tirsdag aften er Lærke Møller igen at finde på TV 2, når de sender Håndboldstudiet i forbindelse med Danmarks kamp mod Frankrig, der sendes på kanalen 20.25. 

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden