Fredag, 4. december 2020 - af Laura Dalgård Hansen

Landstræner Jesper Jensen får hjælp af hustruen

Jesper Jensen
Jesper Jensen
Foto: Kaspar Wenstrup
Jesper Jensens kone er tidligere håndboldspiller, og hun er en stor hjælp i hans arbejde med det kvindelige håndboldlandshold.

Indtil for ganske nylig var det stadig usikkert, om EM i håndbold på hjemmebane ville blive en realitet, men nu er Europas bedste håndboldspillere endelig i gang. 

De danske håndbolddamer spillede deres første kamp fredag aften, og det var samtidig landstræner Jesper Jensens første landskamp ved en slutrunde, vel at mærke som træner. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Jesper Jensen lærer af hustruen

Han har i mange år selv spillet på landsholdet, men det er noget helt andet at arbejde sammen med kvinder. Heldigvis er der gode råd at hente hos hustruen Lotte Haandbæk, der også er tidligere håndboldspiller. 

- Hun er en meget bedre menneskekender, end jeg er. Det er nok forkert at kalde hende mentor, men jeg har lært meget af hende på et menneskeligt plan, fortæller 43-årige Jesper Jensen om sin hustru. 

- Jeg henter enormt meget viden fra min kone i forhold til, at jeg har set de her reaktioner, og hvad mener hun om dem. Og så kan jeg tænke, at det var godt, jeg fik spurgt hende, for der er meget viden, jeg ikke har adgang til. Det er en kæmpe fordel, lyder det fra Jesper Jensen, der til daglig også er cheftræner for Team Esbjerg. 

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden