17. aug. 2021
Af Stine Ramlyng

Han er Lene Beiers private lykke

Lene Beier.
Lene Beier.
Foto: Peter Grosen
Tv-vært Lene Beier introducerer, guider, trøster, skælder ud og hepper ALTID på kærligheden mellem deltagerne i TV 2-programmet “Landmand søger kærlighed”. Privat banker hendes hjerte for Anders, som hun har været gift med i 15 år.

I “Landmand søger kærlighed” hjælper hun seks håbefulde landmand, der alle søger en at dele livet med.

Privat er den 44-årige tv-vært godt gift med sit livs lys og kærlighed, Anders, 39, som hun har børnene, Arthur, 12, og Otto, 10, med.

Mødtes på en sushirestaurant

Lene Beier mødte sit livs kærlighed Anders på sushirestauranten Sushitarian, hvor de begge arbejdede gennem en årrække. Anders friede midt på Vesterbro til klapsalver og tilråb fra forbipasserende.

Selve vielsen fandt sted 5. august i Vor Frue Kirke i København, hvor Anders som dreng sang i Københavns Drengekor. Bagefter fortsatte det knap 100 personer store selskab på kanalrundfart med kager og champagne og endte i Store Kannikestræde i København. En fest, der selvfølgelig varede til den lyse morgen.

https://imgix.billedbladet.dk/lenebroed.jpg
Anders og Lene Beier
Foto: Hanne Juul

Har netop fejret krystal bryllup

Parret har netop fejret Krystalbryllup. En dag de fejrede i den svenske natur “med sokker i sandalerne, unger der ser på frøer og mad over bål”, skrev Lene Beier i en opdatering på Instagram, hvor hun også takkede sin mand for 15 års ægteskab og 19 års kærlighed.

Gift to gange

Lene Beier og Anders er blevet gift ikke mindre end to gange. Anden gang de sagde ja til hinanden var 17. oktober 2015 i Graceland Wedding Chapel af Elvis. Parret ville gerne dele deres kærlighed til hinanden med deres børn, Arthur og Otto, og havde desuden talt om, at det kunne være sjovt at blive gift i Las Vegas, hvis de engang kom dertil.

Se alle billederne hjemme fra Lene og Anders bolig:

GALLERI: Hjemme hos Lene Beier

null

Læs mere om: