Fredag, 4. juni 2021 — af Liz Rørsig

Hjemme hos Lene Beier og familien: Sådan er det at bo i kollektiv

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Lene Beiers familiekollektiv med søsteren Mette og hendes familie samt moderen Jytte har vist sig at være en rigtig god idé.

Lene Beier har fået en drøm opfyldt. Hendes mor, Jytte, er flyttet ind i huset ved siden af i Søvang i Dragør sammen med Lenes søster, Mette, og hendes Matilde samt parrets søn, Bas. Et sandt familiekollektiv lige over hækken.

Ombygningen af huset og tilblivelsen af de to lejligheder begyndte sidste efterår og er nu færdig. Alle hjalp til med processen, hvilket man kan følge i de i alt seks programmer ”Beier over hækken” på TV 2 Fri og TV 2 Play.

- Det er så fedt, for vi er lige pludselig en hel masse, som hjælpes ad med alt det, vi gør i dagligdagen, fortæller Lene Beier til BILLED-BLADET om familiekollektivet.

En stor hjælp

- Min mor hjælper for eksempel til hos os, mens jeg er på optagelser rundt i landet til ”Landmand søger kærlighed”, fortsætter TV 2-værten. Moderen, Jytte, flyttede til Søvang fra Skive, hvor hun har boet hele sit liv. 

- Jeg kan slet ikke forestille mig noget negativt ved vores kollektiv. Og jeg er rigtigt glad for lejligheden, hvor jeg er faldet til meget hurtigere, end jeg havde forventet, siger Jytte.

Se videoen øverst med Lene Beier og hendes mor, Jytte, og læs interviewet hjemme hos familien i kollektivet i BILLED-BLADET nr. 22, der er på gaden nu.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden