9. maj. 2021
Af Laura Dalgård Hansen

Hanne fra Hjem til gården: Sådan var det at være sidste kvinde

Hanne og Martin
Hanne og Martin
Foto: Lotta Lemche/TV 2
Hanne er den sidste tilbageværende kvinde i denne sæson af "Hjem til gården".

Om en uge er der finale i ”Hjem til gården”, og det står nu klart, at det er Simon, Martin, Daniel og Hanne, der skal kæmpe om sejren og den halve million kroner.

Allerede i semifinalen, som blev sendt søndag aften, var Hanne den sidste tilbageværende kvinde, og det var ikke nemt.

Hanne: Det var rigtig hårdt

- Det var rigtigt hårdt at være den sidste kvinde på gården, det vil jeg ikke engang ønske for min værste fjende. Jeg er glad for, at jeg grounder og hviler så meget i mig selv, som jeg gør, ellers er jeg ikke et sekund i tvivl om, at jeg ville være knækket, fortæller Hanne, 57, om den sidste tid på gården.

Denne sæson af ”Hjem til gården” har været præget af meget taktik mellem beboerne, ligesom der også var en opdeling af, hvilke opgaver mænd og kvinder tog sig af inde på gården.

- At opleve de forskellige tilgange vi alle havde til de hverdagsopgaver/ugeopgaver der var, forbavsede mig meget, og at man i 2021 stadig synes, at det er nogle opgaver, der er myntet mere på kvinder og omvendt mere på mænd, undrer jeg mig over. At der i vores oplyste samfund forekommer så meget åbenlys voksenmobning, undrer jeg mig også over, og hvor primitive vi kan blive, når vi bliver presset på mad, fysik og ikke mindst på psyken, fortæller Hanne om sine oplevelser inde på gården.

Om hun ender med at vinde ”Hjem til gården”, kan man se i finalen, som bliver sendt søndag 16. maj på TV 2.

Læs mere om: