2. maj. 2021
Af Laura Dalgård Hansen

Jonas fra Hjem til gården: Derfor trak han sig

Jonas fra Hjem til gården
Jonas fra Hjem til gården
Foto: Lotta Lemche/TV 2
I søndagens afsnit af "Hjem til gården" valgte Jonas at trække sig fra konkurrencen, og der er nu ikke mange beboere tilbage.

Der er snart ikke mange beboere tilbage i ”Hjem til gården”, og søndag aften var der hele to deltagere, som forlod konkurrencen.

Den første var Jonas, men det var ikke fordi, han blev slået i tvekampen. Han valgte derimod at tage hjem af egen fri vilje.

Kunne ikke genkende sig selv

Årsagen til hans beslutning er en kombination af hårdt fysisk arbejde, ikke så meget mad og mange ugers intensivt konkurrenceforløb samt en stigende grad af taktik mellem beboerne gjorde, skriver TV 2.

Det kunne man også se i programmet søndag aften, hvor flere beboere havde en mening om, hvem storbonden Jonas skulle vælge som førstekæmper.

https://imgix.billedbladet.dk/foto_-_lotta_lemche_tv_2_5-12_1.jpg
Jonas og Marianne
Foto: Lotta Lemche/TV 2

Valget faldt på Marianne, men næste dag traf Jonas endnu en afgørende beslutning.

- Der er kommet nogle sider frem, som jeg ikke er stolt af. Jeg kan ikke genkende mig selv længere. Jeg har aldrig oplevet noget lignende. Derfor tager jeg hjem. Jeg trækker mig, siger han med tårer i øjnene til de øvrige beboere i programmet.

- I dag har jeg truffet et modent og modigt valg. Det er en valg, som har været rigtig svært for mig at træffe, men et nødvendigt valg, forklarer Jonas, der i ”Hjem til gården” har lært at være med sårbar.

I næste uge er der semifinale i hjem til gården, mens vinderen afsløres søndag 16. maj.

Læs mere om beboerne i denne sæson af "Hjem til gården" i galleriet herunder.

GALLERI: Her er deltagerne fra Hjem til gården 2021

Læs mere om: