25. jan. 2016
Af Casper Nielsen

Hans Pilgaard og Michèle Bellaiche afslører hemmeligheden bag deres venskab

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/bb-64653.jpg
foto: AOP
Hans Pilgaard og Michèle Bellaiche markerer tyve års venskab med et nyt foredrag, der skal inspirere folk til at blive bedre venner.

Hans Pilgaard og Michèle Bellaiche blev for tyve år siden sat sammen som makkere i morgen-tv på Nordisk Film. 
 
Siden har de opretholdt og udviklet deres venskab, både professionelt og privat.
 
Nu har de to tv-personligheder besluttet sig til at markere ”jubilæet” med et fælles foredrag, hvor de vil fortælle lidt om, hvordan man holder et venskab som deres ved lige.
 
- Vi har længe talt om et fælles foredrag, men har altid afvist det, fordi det ikke bare skulle handle om nogen ”sjove” tv-anekdoter. Men ved at tage udgangspunkt i vores venskab, og fortælle om, hvordan man plejer et godt og ægte venskab, håber vi at kunne inspirere andre til måske at blive bedre venner, siger Michèle Bellaiche til BILLED BLADET.
 
LÆS MERE: Michèle Bellaiche mindes kræftsyg veninde
 

Michèle Bellaiche: Venskaber handler om at turde at være ærlig
 
- Folk kender måske de der ”ondt i maven”-venskaber, hvor man ringer op, og begynder med at blive bebrejdet over, at man ikke har ringet længe, eller måske har haft travlt med andre venner. Et godt venskab handler blandt andet også om at turde være ærlig, siger Michèle Bellaiche.
 
Hans Pilgaard og Micéle kaster de sig ud i deres fælles foredrag i Køge den 16. marts med FOF som foredragsarrangør.
 
- Og måske er det den eneste gang – det afhænger jo af, om det bliver sjovt og godt for andre end os. Under alle omstændigheder er det nogle gange vigtigt at huske, at vejen HEN til målet faktisk også byder på liv, latter og udsigt, hvis man tør stoppe op og kigge samt mærke efter, skriver Hans Pilgaard på sin Facebook, hvor han også har lagt dette morsomme billede af ham selv og Michéle Bellaiche op,  som BILLED BLADET har fået lov at bringe:
 

https://imgix.billedbladet.dk/hansogmichele.jpg
Foto: Privat

 
Se billeder af Hans Pilgaard og Michèle Bellaiche gennem tiden her:
 

GALLERI: Hans Pilgaard og Michèle Bellaiche

 
 
 
 

Læs mere om: