28. feb. 2022
Af Laura Dalgård Hansen

Har Badehotellets Weyse flere ukendte børn? Her er hans eget bud

Sarah og Weyse 
Sarah og Weyse
Foto: Mike Kollöffel/TV 2
Seerne ved, at hr. Weyse er far til tre børn, men kan det tænkes, at der findes flere børn derude, der er hans? Jens Jacob Tychsen giver her sit eget bud.

Sæson ni af ”Badehotellet” er i fuld gang, og i år har det indtil videre handlet en del om Weyses svenske datter Sarah.

Hr. Weyse og Sibylle ventede barn, da de i 1928 var gift, men parret gik fra hinanden, og Sibylle fandt sammen med fru Fjeldsøs søn Adam og flyttede til Sverige.

Weyses store hemmelighed

Her er datteren Sarah vokset op i den tro, at Adam er hendes far.

Derfor vækker det også voldsomt postyr hos især fru Fjeldsø, der i 1945 har barnebarnet med på Andersens Badehotel, da det viser sig, at Weyse mod forventning også ferierer på hotellet.

Sarah må for alt i verden ikke finde ud af, den berømte skuespiller er hendes biologiske far, men ifølge Weyse selv slægter hun ham på, og han får sværere og sværere ved at holde på hemmeligheden.

Har Weyse flere børn?

Sarah stjæler al hans opmærksomhed i sommeren 1945. Tidligere har han ellers ikke vist nogen interesse over hovedet for det barn, han fik med sin tredje hustru.

I dag er Weyse gift med Helene, som han har to sønner med. Men med Weyses altid store interesse for det kvindelige køn er det ikke utænkeligt, at der findes endnu flere børn derude, som kunne være hans.

BILLED-BLADET har derfor spurgt skuespilleren Jens Jacob Tychsen, om han tror, at Weyse er far til flere end tre børn.

- Det er kun Stig og Hanna (forfatterne, red.), der ved det, men hvis jeg skulle komme med mit eget besyv, tror jeg godt, der kunne være et par stykker. Måske der har været en lille affære på en turné i Jylland eller noget med Det Kongelige Teater. Mon ikke der er et barn eller to derude et sted, gætter Jens Jacob Tychsen, der er kendt og elsket for sin rolle som hr. Weyse.

https://imgix.billedbladet.dk/foto_-_mike_kolloffel_tv_2_14-2.jpg
Helene Weyse med sønnerne Severin og Leander
Foto: Mike Kollöffel/TV 2

Læs mere om: