Heick og Botoft i spidsen for kæmpe satireshow

Annette Heick.

Annette Heick.

Foto: Martin Høien
Der er fokus på satire, komik og skarpe vinkler i Året der gak.
Umiddelbart har der ikke været meget at grine af i 2020, men TV 2 Charlie graver lyspunkterne frem i det store satireshow ”Året der gak”.
 
Det lover TV 2 Kommunikation i en pressemeddelelse.
 
 
Tirsdag 1. december optages det store show, der vil blive sendt på TV 2 Charlie og TV 2 Play den 20. december.
 

Heick og Botoft

Annette Heick er vært sammen med Rasmus Botoft.
 
 
Foto: Jesper Sunesen
 
Seerne kan, ifølge pressemeddelelsen glæde sig til nogle af de sjoveste, frækkeste og skarpeste stjerner fra den danske satire- og komediescene i det snart forgangne år.
 

Mange highlights

- Jeg tror aldrig, jeg har været med i et show med så mange highlights. Tænk både at stå med Niels Hausgaard, Lars Hjortshøj og Martin Brygmann i samme show samt en stribe af veloplagte indslag fra blandt andre Rasmus Krogsgaard, som jeg selv er stor fan af, siger vært Annette Heick.
 
Ud over de garvede herrer kan seerne også se frem til at opleve blandt andre Trine Gadeberg.
 
Foto: Gregers Overvad
 
De kan blandt andre også møde Mikkel Schrøder, Kasper Le Fevre og satire  gruppen PLATT-FORM, der består af Laus Høybye, Mille Lehfeldt og Jakob Fauerby.
 
Med er også Julie Steincke, Christel Klan Stjernebjerg og mange flere.
 
Foto: Lars Laursen
 
 

Bearbejder humoren

Ifølge vært Annette Heick er det netop med humoren, vi får bearbejdet alt det alvorlige og tunge, vi er gået igennem i 2020. Både Rasmus og Annette peger på, at Donald Trump og hans mediecirkus, er noget af det, de grinede mest af i årets løb.
 
 

Uddeling af priser

TV 2 Charlie uddeler også en række priser i samarbejde med Svikmøllen. Blandt andet den traditionsrige pris ”Årets Yndlingsoffer”, som i 2019 gik til statsminister Mette Frederiksen.
 

Årets humørbombe

Og særprisen ”Årets Humørbombe” som konsekvens af, at 2020's mange restriktioner har betydet langt mindre satire på de danske scener.  Vi ærer ligeledes en helt ekstraordinær personlighed inden for dansk satire, når vi uddeler æresprisen, ”STORM Prisen”, oplyses det.
 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden