19. okt. 2017
Af Karina Didriksen

Her er årets Knæk Cancer-værter

Mikkel Beha Erichsen og Cecilie Frøkjær.
Mikkel Beha Erichsen og Cecilie Frøkjær.
Foto: TV 2
Knæk Cancer-ambassadørerne Mikkel Beha Erichsen og Cecilie Frøkjær får selskab af en række TV 2-kolleger under det store indsamlingsshow.

I uge 43 sætter TV 2 og Kræftens Bekæmpelse fokus på kampen mod kræft, og det hele kulminerer i det store indsamlingsshow ”Knæk Cancer Live 2017” lørdag den 28. oktober.

Mikkel Beha Erichsen og Cecilie Frøkjær er Knæk Cancer-ambassadører, og de skal som noget nyt stå på scenen fra start til slut og guide seerne gennem en rørende aften.

- Stort set alle danskere er berørt af kræft på den ene eller anden måde. Og jeg er glad for at være en del af Knæk Cancer og det store fællesskab, som bidrager til at skabe åbenhed om sygdommen og sorgen og sætter fokus på håbet og viljen til at forebygge, hele og helbrede, siger Cecilie Frøkjær til TV 2.

Louise Wolff i callcentret

Det garvede værtspar får naturligvis selskab af en lang række TV 2-kolleger i løbet af showet.

Louise Wolff og Felix Smith holder øje med de gode indsamlingshistorier i Knæk Cancer-callcentret, og her har Jarl Friis-Mikkelsen og Peter Frödin fået tjansen som kassemestre.

Uden for studiet står Morten Ankerdal klar ved en lysceremoni, hvor danskere kan tænde lys for personer, de har mistet til kræft.

Sender live fra Jylland

Knæk Cancer-showet kommer også ud i landet, og Karin Cruz Forsstrøm skal sende live fra en velgørende gallamiddag Aabybro.

Puk Elgård, Janni Pedersen, Lasse Sjørslev, Anders Breinholt og Mikkel Kryger bliver også en del af liveshowet.

”Knæk Cancer Live 2017” kan ses på TV 2 lørdag den 28. oktober fra kl. 20.00. Her skal der samles penge ind til kampen mod kræft.

https://imgix.billedbladet.dk/knaek-cancer-2017-bund.png

Læs mere om: