Fredag, 1. oktober 2021 - af Julie Lund Rosenfeldt Isen

Her er Vild med dans-ekspertens bud: De ryger i omdans

Foto: Hanne Juul
Hvem ryger i farezonen fredag aften? Det giver BILLED-BLADETs "Vild med dans"-ekspert sit bud på her.

Endnu en fredag betyder endnu en omgang ”Vild med dans” – og der er lagt op til en spændende aften i TV 2’s populære danseprogram.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I sidste uge måtte vi tage afsked med YouTube-stjernen Lakserytteren og hans dansepartner, Mille Funk, efter en tur i omdans mod forfatter Michael Katz Krefeld og hans partner, Karina Frimodt.

Det kom som en overraskelse for mange, at det netop var de to par, der stod i omdansen – men kan vi forvente os endnu en stor overraskelse i aften, når dommerstemmerne og seerstemmerne er talt op, og to par skal i omdans?

Her giver BILLED-BLADETs "Vild med dans"-ekspert Lone Vandborg sit bud på, hvem der ryger i farezonen fredag aften:

- Jeg tror, at der er ved at falde lidt ro på i bunden af feltet, og jeg tror, at omdansen i aften kommer til at stå mellem de to, der får de laveste dommerkarakterer, siger Lone Vandborg.

Og hun har også et bud på, hvem der ligger nederst på pointtavlen, efter dommerne har afgivet deres karakterer.

- Alt tyder på, at det vil blive Jacob Haugaard og Abdi Ulad. Der er ikke umiddelbart nogle tegn på, at de vil forbedre sig dansemæssigt eller pludselig udvikle sig hurtigere end de andre, og dermed vil de jo fortsat ligge under resten af feltet, siger Lone Vandborg.

Men i modsætning til i bunden af feltet, så mener BILLED-BLADETs "Vild med dans"-ekspert, at der fortsat er ”uro” i toppen, hvor der kan ske forskydninger og komme overraskelser.

- Det er næsten umuligt at gætte, hvem der i aften vil ligge øverst efter dommernes karakterer. I starten af sæsonen så det ud til, at Lise Rønne og Pernille Blume ville trække fra i toppen, men de har for alvor fået kam til deres hår af bl.a. Jimilian og Michelle Kristensen, der endte helt i toppen sidste uge, siger Lone Vandborg.

Dermed er der lagt op til endnu en spændende og uforudsigelig aften på dansegulvet i ”Vild med dans”. Programmet sendes fra kl. 20 på TV 2.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden