Torsdag, 30. september 2021 - af Karina Didriksen

Glædelig nyhed til Vild med dans-fans

Christiane Schaumburg-Müller og Sarah Grünewald.
Christiane Schaumburg-Müller og Sarah Grünewald.
Foto: Hanne Juul
Fans af ”Vild med dans” kan glæde sig over, at showet rykker tilbage på Det Kongelige Teater i den særlige Knæk Cancer-uge.

Sidste år fik coronakrisen stor indflydelse på ”Vild med dans”. Restriktionerne betød blandt andet, at både finalen og den særlige Knæk Cancer-udgave blev holdt i studiet på Østerbro.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Nu er der glædeligt nyt til de mange ”Vild med dans”-fans. Showet rykker nemlig tilbage på Det Kongelige Teater i uge 43.

”Vild med dans Knækker Cancer” bliver afholdt fredag den 29. oktober, og det er som altid værterne Sarah Grünewald og Christiane Schaumburg-Müller, som styrer showet.

Køb en billet

Hvis man vil sikre sig en billet og samtidig støtte Knæk Cancer, så starter billetsalget torsdag den 30. september på Ticketmaster.dk.

Ligesom de tidligere år er der tre almindelige danskere med kræft inde på livet, som skal danse i showet på Det Kongelige Teater.

Derudover kan alle ”Vild med dans”-parrene ånde lettet op. Ingen ryger nemlig ud i ”Vild med dans Knækker Cancer”, der er program 8. 

I BILLED-BLADET nr. 39, der er på gaden torsdag den 30. september, kan du læse alt om ”Vild med dans” og se billeder af alt det, du ikke så på tv.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden