10. sep. 2020
Af Karina Didriksen

Hilda Heick: Det tænkte jeg, da jeg så Michael

Hilda Heick og Michael Olesen.
Hilda Heick og Michael Olesen.
Foto: Hanne Juul
Sangerinden Hilda Heick fik sig noget af en overraskelse, da hun fandt ud af, at hun skulle danse med Michael Olesen i ”Vild med dans”.

Hilda Heick skal danne par med den professionelle danser Michael Olesen i ”Vild med dans”, men det var slet ikke ham, hun havde regnet med at få som partner.

- Jeg blev så overrasket, da jeg så, at det var Michael. Alle har jo gættet på alle mulige, især Thomas Ever Poulsen og Silas Holst, fortæller sangerinden til BILLED-BLADET og tilføjer:

- Jeg havde mødt både Thomas og Silas før og tænkte, at jeg nok skulle danse med en af dem. Men så stod Michael bag døren og smilede til mig. Og han er kun 1,82 meter høj, så det passer fint, for jeg er jo selv en lille undermåler.

Det er synd for ham

74-årige Hilda Heick håber, at hun kan gøre sin dansepartner stolt og vil gøre sit bedste i dansekonkurrencen.

- Måske har Michael tænkt ”åh nej, skal jeg danse med hende den gamle”. Jeg har hele tiden sagt, at det er synd for ham, som skal danse med mig, for jeg er jo ikke nogen ung pige, griner Hilda Heick og tilføjer:

- Jeg regner heller ikke med, at jeg kan hamle op med alle de unge mennesker, og det er ikke sådan, at jeg tror, jeg bliver vinder af ”Vild med dans”. Men jeg synes, det er sjovt at danse.

Mød alle de 12 par og læs alt om ”Vild med dans” i BILLED-BLADET, som er på gaden i dag torsdag den 10. september.

Læs mere om: