Søndag, 21. marts 2021 - af Laura Dalgård Hansen

Hjem til gården: Sådan har Stig det med Mikkel i dag

Mikkel og Stig
Mikkel og Stig
Foto: Lotta Lemche/TV 2
Søndag aften i "Hjem til gården" stod tvekampen mellem Stig og Mikkel.

For anden uge i træk skulle Stig søndag aften i tvekamp, og denne gang blev det også endestationen for den 65-årige beboer i ”Hjem til gården”.

Han blev valgt som andenkæmper af Mikkel, og de to skulle kæmpe i teknik.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Stig: Jeg var for naiv

Det var Stigs valg, men set i bakspejlet kan han godt se, at han blev snøret af Mikkels taktik.

- Jeg havde set, at Mikkel havde læst utrolig meget i bondebogen, og jeg havde ikke haft meget tid til det, fordi jeg var ude at grave huller og lave hegn. Jeg tænkte, at han har garanteret lært en masse i bogen om viden, fortæller Stig.

- Men der fakede han, for han kunne faktisk ikke noget i bogen. Han gav udtryk for til alle de andre, at han kunne en masse, som jeg så fik at vide. Det var en taktik, der virkede. Der var jeg for naiv. Jeg skulle nok have valgt viden, for så havde jeg nok stået stærkere, fortæller Stig, der også er halt indforstået med, at taktik er en del af spillets regler, og at alle kneb gælder.

Stig og Mikkel skal mødes

Inden tvekampen var han heller ikke klar over, at Mikkel til daglig er møbelsnedker, men alligevel formåede Stig at give ham kamp til stregen.

Selvom Stig blev slået af Mikkel, har de to et fint forhold til hinanden, og de to skal ses, når Stig inden længe flytter til Vanløse. Han har solgt huset i Brabrand og flytter over til familien i København.

- Mikkel skal ud til mig, når jeg er kommet lidt i stand, og så skal han lave nogle hylder og skabe til badeværelset og gangen, fortæller Stig, der har nydt at være med i ”Hjem til gården”, selvom han gerne ville have været med i længere tid. 

Man kan se hvordan det går de resterende 12 beboere hver søndag på TV 2.

GALLERI: Her er deltagerne fra Hjem til gården 2021

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden