Tirsdag, 5. oktober 2021 — af Laura Dalgård Hansen

Hjemme hos Landmand søger kærlighed-deltageren: Så unikt bor Allan

Allan Jensen fra "Landmand søger kærlighed" har indrettet sin gård på en ganske særlig måde. Se de 19 billeder fra hans fantastiske hjem i galleriet herover.

I denne sæson af ”Landmand søger kærligheden” kan seerne blandt andre følge 45-årige Allan Jensen, der bor i den lille by Hem nord for Randers.

Det er et ganske særligt sted. Dels fordi landmanden er kommet på gården, siden han var barn, og dels fordi Allan har indrettet det med sin egen helt unikke stil.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Glad for genbrug 

Allan købte gården for seks år siden. Den ligger lige ved siden af hans forældres, så selvom han ikke har boet der så mange år, har han kendt stedet særdeles godt, siden han var helt ung.

- Jeg havde en ide om, hvordan det skulle se ud. Nærmest alt er lavet i genbrug, også køkkenet, som jeg har købt brugt og malet. Jeg kan godt lide fornemmelsen af, at man holder stilen, fortæller Allan om gården, hvor der er spisekammer, kakkelovne, Madam Blå til den store guldmedalje og masser af unikke detaljer.

Minder om Matador

- Alle, der kommer, siger, at det minder om ”Matador”, og ”hvor er her bare hyggeligt”. Det er ikke højglans og moderne, men man føler sig hjemme, og det kan jeg godt lide, siger landmanden.

Allan Jensen bor i dag på gården i Hem sammen med sin hund, Agnes. Om der også er kommet en ny mand ind i hans liv, kan han endnu ikke afsløre .

Tirsdag aften kan man igen følge Allans jagt på den eneste ene i ”Landmand søger kærlighed”, hvor bejlerne Jens Erik, Jerry og Morten bliver sat i arbejde på gården.  

Galleri: Hjemme hos Allan fra Landmand søger kærlighed

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden