Torsdag, 19. januar 2023 - af Laura Dalgård Hansen

Hjerteskærende klip i Årgang 20: Maria frygtede for konsekvenserne

Maria Mainz
Maria Mainz
Foto: Hanne Juul
Maria Mainz fra "Årgang 20" var dybt ulykkelig, da hun sidste år fandt ud af, at hun havde aborteret.

Årets sæson af ”Årgang 20” begyndte i sidste uge med, at en lykkelig Maria Mainz kunne fremvise en positiv graviditetstest for kameraet.

Glæden blev dog hurtigt vendt til stor sorg, for som man kan se i afsnit to, der blev sendt torsdag aften, viste det sig sidenhen, at hun havde mistet fosteret. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Den hjerteskærende nyhed deler Maria med seerne i "Årgang 20", hvor man ser hende sidde ude i bilen fuldstændig grådkvalt, fordi hun ikke længere er gravid. 

- Jeg følte, der var noget helt galt med min krop, og at jeg aldrig ville kunne få børn igen, mindes Maria om den ulykkelige tid lige efter aborten.  

Derfor er hun også glad for, at hun lige fra start har været så ærlig omkring, hvad der skete. 

- Det var rart at dele det, for jeg vidste ikke, det var så normalt at abortere. Det hjalp mig at dele det, for jeg fandt ud af, at man sagtens kan få børn igen, og at det sker for mange. Det er grænseoverskridende at sidde der og filme sig selv, men nu er det blevet så normalt, fortæller Maria, der har været med i ”Årgang 20” i indtil videre tre år.

Marias frygt for, at hun aldrig kunne blive gravid igen, viste sig hurtigt at være uden grund, for ganske kort efter aborten lykkedes det hende og Daniel at blive gravide igen.

Parret venter sig en pige, og hun har termin 2. februar. 

"Årgang 20" kan ses hver torsdag på TV 2. 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden