Torsdag, 15. december 2022 - af Majken Munk

Hun blev valgt fra i sidste øjeblik, men nu vender Mette Sommer tilbage på tv

Mette Sommer
Mette Sommer
Foto: TV 2
Mette Sommer blev valgt fra sidste år i ”Bachelor”, men nu har hun sagt ja til at være med igen i en ny version.

Mette Sommer var én af kvinderne, der sidste år drømte om at finde kærligheden i ”Bachelor”.

Det så også ud som om, det kunne lykkes, da hun var en af de sidste piger tilbage. Det endte dog med, at bachelor Kasper Skak valgte en anden pige frem for hende.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Nu vender Mette Sommer tilbage, når TV 2 laver ”Bachelorette”.

Kærlighed i Mexico

Mette Sommer er nemlig en af to piger, der skal kæmpe om at finde kærligheden i ”Bachelorette”, der bliver sendt på TV 2 i sommeren næste år.

- Jeg var med i ’Bachelor’ sidste sæson, og det var en megafed oplevelse. Nu er jeg med igen, og jeg tror, kærligheden venter på mig i Mexico. Jeg glæder mig til en masse uforglemmelige, romantiske og vilde dates, fortæller Mette Sommer.

Stifte familie

Hun er 33 år og bor i København, men er vokset op i Ølsted. Hun er specialpædagog, og så er hun et stort familiemenneske.

Mette Sommer drømmer om at finde manden, hun skal bygge en fremtid med, der også inkluderer børn. Og så håber hun på at finde en mand med humor og lyst til livet.

- Jeg leder efter en eventyrlysten mand med humor. Han må gerne være med på et aktivt liv med rejser, sport og generel smag for livet. Han må gerne være passioneret omkring en ting, og så må han godt vide, hvad han vil med sit liv, fortæller Mette Sommer.

To bachelorette

Udover Mette Sommer er der også en anden bachelorette.

Det er 26-årige Julie Kriegler, der sammen med Mette Sommer skal date 18 mænd i Mexico med håbet om at finde den eneste ene.

Hun er uddannet markedsføringsøkonom og bor til daglig i København, men hun er vokset op i Aarhus.

Julie Kriegler drømmer om at finde en mand, der kan få hende til at grine, og som potentielt bliver hendes allerbedste ven.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden