Torsdag, 18. juli 2019 — af Helle Skram de Fries

Hun kan afløse Britt Bendixen i Vild med dans

Foto: Hanne Juul
En hjerteoperation forhinder 77-årige Britt Bendixen i at være dommer i den nye sæson af Vild med dans. Men hvem skal afløse hende i panelet?

Vi er vant til at se Britt Bendixen på plads i "Vild med dans"-dommerpanelet sammen med Anne Laxholm, Nikolaj Hübbe og Jens Werner.

Sådan bliver det ikke, når den 16. sæson af det TV 2's populære program starter til efteråret. Britt Bendixen har problemer med hjertet og skal have lavet en bypassoperation.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Marianne Eihilt stemt ind som afløser

Men hvem skal så overtage pladsen efter Britt Bendixen? En afstemning blandt BILLED-BLADET's læsere viser tydeligt, at de gerne ser den tidligere "Vild med dans"-deltager og danselærer, Marianne Eihilt som afløser for Britt Bendixen.

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!
Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

Og Marianne Eihilt er absolut ikke afvisende overfor den tanke.

- Britt er svær at erstatte, men hvis jeg bliver spurgt, vil jeg helt sikkert overveje det seriøst, fortæller Marianne Eihilt til BILLED-BLADET - og tilføjer:

- Jeg ønsker først og fremmest Britt rigtig god bedring.

Marianne Eihilt.
Foto: Hanne Juul

Marianne Eihilt har vundet to gange

Med i danse-bagagen har Marianne Eihilt blandt andet to sejre i "Vild med dans". I 2007 sammen med skuespiller Robert Hansen, og i 2008 med den nuværende politiker Joachim B. Olsen.

Læs mere i BILLED-BLADET, der udkommer torsdag 18. juli - om Marianne Eihilts holdning til et muligt dommerjob og læs, hvem der også gerne vil afløse Britt Bendixen i dommerpanelet, hvis de får tilbuddet.

Læs også den store artikel om Britt Bendixens hjerteproblemer og alle venner og kollegaers kærlige støtte.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden