28. jun. 2020
Af Karina Didriksen

Husker du Charlie’s Angels? Sådan ser stjernerne ud i dag

Tv-serien ”Charlie’s Angels” var et stort hit i 1970’erne, og den gjorde de smukke, kvindelige detektiver berømte. Her kan du se, hvad der er blevet af dem.

”Charlie’s Angels” var en af de første krimiserier, der havde kvindelige detektiver i stedet for mænd, og den blev en kæmpe succes.

Serien blev sendt fra 1976-1981, og i den første sæson blev det smukke, kvindelige trekløver spillet af Kate Jackson, Jaclyn Smith og Farrah Fawcett.

Sidstnævnte døde i 2009, blot 62 år gammel, efter at hun i tre år havde kæmpet med tyktarmskræft.

Udskiftning blandt englene

Farrah Fawcett spillede kun privatdetektiven Jill Monroe i den første sæson af ”Charlie’s Angels”, fordi hun ville gøre karriere i Hollywood. Hun var dengang 30 år gammel og var blevet et stilikon blandt unge kvinder for sin frisure og tøjstil.

I sæson to blev skuespilleren erstattet af Cheryl Ladd, som skulle spille hendes sjove lillesøster, Kris Monroe.

I 1979 forlod Kate Jackson serien, og det blev i stedet modellen Shelley Hack, som blev en del af detektiv-trioen. Året efter var hun ude af serien, og skuespilleren Tanya Roberts kom til.

Over 100 afsnit

Jaclyn Smith er den eneste ”engel”, som var med i alle sæsoner. Hun spillede Kelly Garrett i 110 afsnit.

Den populære tv-serie bliver genudsendt på TV 2 Charlie hver weekend. Den blev produceret af Aaron Spelling, som senere stod bag ”Beverly Hills 90210”.

Klik i galleriet øverst i artiklen og se, hvordan stjernerne fra ”Charlie’s Angels” ser ud i dag.

Læs mere om: