Husker du Nellie fra Det lille hus på prærien? Sådan ser hun ud i dag

Alison Arngrim og Steve Tracy som Nellie Olesen og Percival Dalton i "Det lille hus på prærien". 

Alison Arngrim og Steve Tracy som Nellie Olesen og Percival Dalton i "Det lille hus på prærien". 

Foto: MEGA
Alison Arngrim blev berømt for rollen som Nellie Olesen i tv-serien ”Det lille hus på prærien”. I dag er hun blevet 58 år gammel.

Alison Arngrim var kun 12 år gammel, da hun blev kendt for at spille den irriterende og forkælede købmandsdatter Nellie Olesen i tv-serien ”Det lille hus på prærien”.

Hun gik oprindeligt til audition på rollen som Laura Ingalls og senere Mary Ingalls, men endte med at få rollen som ægteparret Olesons datter.

Foto: MEGA

Alison Arngrim medvirkede i ”Det lille hus på prærien” i syv år, fra 1974-1981, og i dag – 40 år senere – er hun 58 år gammel.

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Den amerikanske skuespiller fylder 59 år den 18. januar, og som det kan ses på billederne herunder, har hun bevaret sit blonde look.  

Foto: Ritzau/Scanpix

Foto: MEGA

Blev misbrugt som barn

Selv om Alison Arngrim blev berømt for at spille den ondskabsfulde Nellie, så var hun i virkeligheden en stille og genert pige.

I 2004 afslørede hun, at hun var blevet seksuelt misbrugt af sin syv år ældre bror, Stefan, fra hun var bare seks år gammel, og at han havde introduceret hende for kokain og marihuana.

Misbruget stoppede, da hun fik rollen i ”Det lille hus på prærien”, men hun holdt de frygtelige oplevelser hemmelige for sine forældre, indtil hun var i 20’erne.

Fandt kærligheden

Efter ”Det lille hus på prærien” fortsatte Alison Arngrim med at spille skuespil, og de senere år har hun haft succes som standupkomiker.

Hun har ingen børn, men har siden 1993 været gift med Robert Schoonover. Det er hendes andet ægteskab.  

Steve Tracy, som i serien spillede Nellies ægtemand, Percival Dalton, døde af AIDS-relaterede komplikationer i 1986, blot 34 år gammel.

Foto: Ritzau/Scanpix

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden