Husker du? Sådan så Sonny Fredie-Pedersen ud som barn

Sonny Fredie-Pedersen.

Sonny Fredie-Pedersen.

Foto: Søren Lamberth
Den nye ”Vild med dans”-dommer Sonny Fredie-Pedersen blev allerede kendt, da han som barn medvirkede i tv-programmet ”Ingen slinger i valsen”.

Sonny Fredie-Pedersen har vundet seernes hjerter med sine varme øjne og sympatiske væremåde i ”Vild med dans”.

Den 35-årige professionelle danser og koreograf er den nye dommer i TV 2’s populære dansekonkurrence, og han har masser af erfaring i bagagen.

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Sonny Fredie-Pedersen er født ind i en dansefamilie og har danset, siden han var barn. Hans forældre, Søs og Mickey Fredie-Pedersen, har en danseskole på Amager, og hans storesøster, Gigi, underviser i dans. Her ses de tilbage i 2002. 

Foto: James Thisted

Familien blev landskendt, da DR tilbage i 1998 sendte Per Wennicks dokumentarserie ”Ingen slinger i valsen”, der var på to afsnit.

Her fulgte man den blot 11-årige Sonny Fredie-Pedersen og hans dansepartner Jeanne Aunel, mens de trænede til et verdensmesterskab. De blev undervist af Sonnys far, og det krævede yderst hård disciplin og benhårdt arbejde. 

Foto: Aller Media

Sonny Fredie-Pedersen og Jeanne Aunel blev verdensmestre i børnedans i 1999.

De dansede dog ikke kun sammen, men sang også. I 2000 udgav de nummeret ”Sig du ka’ li’ mig” under navnet Sonny & Jeanne, og de udgav også et album.

Foto: Lars H. Laursen

Det er nu 24 år siden, at Sonny Fredie-Pedersen blev kendt som en af verdens bedste børnedansere, og han har siden da haft en succesfuld karriere som danser og koreograf.

Foto: Martin Høien

Sonny Freddie Pedersen har boet i Los Angeles siden 2009, hvor han driver danseskolen International Dance Academy, arbejder som koreograf og udgiver sin egen musik. Lige nu er han dog i Danmark for at være dommer i sæson 19 af "Vild med dans". 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden