13. dec. 2017
Af Majken Munk

Iben Hjejle efter Vild med dans: Nu danser jeg bare i køkkenet

Iben Hjejle
Iben Hjejle
Foto: Hanne Juul
Efter sin 4 måneder lange danserejse, der resulterede i en flot andenplads i "Vild med dans", må Iben Hjejle nu nøjes med at danse hjemme i sit køkken.

Det blev til en andenplads for skuespiller Iben Hjejle, da hun i november afsluttede den næsten fire måneder lange danserejse, som hun sammen med partneren Morten Kjeldgaard, var på under ”Vild med dans”.

Danseabstinenser

Det har i den grad været svært for den 46-årige skuespiller at lægge dansen på hylden.

- Jeg har kæmpe abstinenser, men nu danser jeg bare rundt i køkkenet, fortæller Iben Hjejle til BILLED-BLADET ved åbningsreceptionen på udstillingen ”From Past to Future, The French Lingerie Exhibition”, hvor hun deltog sammen med kæresten Ulrik Wivel og hans datter Ingrid, 11.

Ulrik Wivel, Ingrid, Iben Hjejle
Ulrik Wivel, Ingrid, Iben Hjejle
Foto: Birger Storm

Drømmer om at danse igen

Det har været en hård overgang for Iben Hjejles krop at gå fra intens dansetræning næsten hver dag til slet ikke at skulle i træningslokalet. Derfor har skuespilleren da også genoptaget noget træning, men dog ikke dans, selv om hun drømmer om igen at tage en svingom.

- Jeg vil gerne tage dansen op igen, men nu skal jeg lige have vejret, og så må vi se, hvad jeg finder på, fortæller hun.

Læs mere om: