Mandag, 24. oktober 2016 - af John Lautrup

Iben Hjejle: Vemodigt at sige farvel til Dicte og Aarhus

Iben Hjejle

Iben Hjejle

Foto: Birger Storm
Iben Hjejle kommer til at savne Aarhus efter optagelserne til "Dicte". I aften sendes sidste afsnit af TV 2s dramaserie.

Iben Hjejle havde i foråret svært ved at vinke farvel til Aarhus, efter at hun gennem fem år i lange perioder havde boet og arbejdet i byen under optagelserne til TV 2s dramaerie "Dicte". I aften er det uigenkaldeligt slut, når TV 2 sender tredje og sidste sæsons allersidste afsnit.  

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Hyldet som helte

- Det har været en fuldstændig fantastisk oplevelse. Alt har kunnet lade sig gøre, og der er ikke det sted, hvor vi ikke har kunnet filme. Vi er nærmest blevet hyldet som helte i byen, og det har været enestående at opleve. Vi sluttede optagelserne i begyndelsen af maj, og det var forfærdeligt og vemodigt at skulle sige farvel. Og jeg vil ikke udelukke, at jeg triller til Aarhus igen og sætter mig ved Moesgaard Strand og kigger ud over vandet, siger Iben Hjejle.

Slut med Dicte 

Iben Hjejle er stolt over, at hun i tre sæsoner har fået lov til at lægge krop, sjæl og stemme til "Dicte". Aarhus-reporteren, Dicte, er hendes første hovedrolle i en stor dramaserie på en dansk hovedkanal.

- Det er en kæmpeting at have i bæltet. Jeg føler mig vanvittig privilegeret, siger Iben Hjejle om serien, som TV 2 ikke agter at fortsætte i en fjerde sæson.  

LÆS MERE: Dicte er en drømmerolle

 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden