Mandag, 9. maj 2022 — af Laura Dalgård Hansen

Ikke alt blev vist i Først til verdens ende: Derfor brød Nikolaj sammen

Nikolaj og Jeppe
Nikolaj og Jeppe
Foto: TV 2
Brødrene Nikolaj og Jeppe fra "Først til verdens ende" fik endelig talt ud, og der var flere grunde til, at følelserne sad helt uden på tøjet.

Konkurrencen tog noget af en drejning i femte afsnit af ”Først til verdens ende” på TV 2, hvor hele to af holdene blev ramt af corona.

Først var det 41-årige Nikolaj, der er på tur med sin 32-årige lillebror, Jeppe, der pludselig blev testet positiv. Det havde han slet ikke set komme, og de to brødre fik at vide, at de derfor ikke kunne fortsætte i konkurrencen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Skulle dele stor nyhed

De to brødre havde ikke nået at få talt ud om deres relation til hinanden, men den positive coronatest fik sat skub i snakken. Som man kunne se i programmet, fik det Nikolaj til at bryde sammen, men det var langt fra alt, der blev vist i ”Først til verdens ende”. For der var flere grunde til, at tårerne væltede frem.

- Produktionen fortæller, at vi er røget ud af konkurrencen, og vi skal lave en afslutning på det hele. Det gør vi der på hotellet. Jeg skal fortælle Jeppe om nogle ting, og han skal åbne sig op og fortælle, hvorfor han har trukket sig fra familien, forklarer Nikolaj Saabye.

De to brødre fik talt ud – også om ting, der ikke kom med i programmet. Nikolaj Saabye havde nemlig en stor nyhed at fortælle sin lillebror. Han og hustruen Mie ventede barn nummer tre, da han og broren drog ud på eventyr. Graviditeten var et sandt mirakel, og Nikolaj havde glædet sig til at fortælle sin lillebror om det.  

Kæmpede for at blive gravide 

- Vi kæmpede med fertilitetsbehandling for at få barn nummer to, og vi fik at vide, vi ikke kunne få flere. Men det lykkedes at få nummer to, og så kom nummer tre lidt bag på os alle sammen. Det er et mirakel. Det sagde vi og lægerne allerede med nummer to, da det lykkedes. Det var ret emotionelt at fortælle til Jeppe, forklarer Nikolaj om den meget rørende scene, der udspillede sig på hotellet i Tyrkiet.

Endnu en årsag til at følelserne sad helt uden på tøjet, er den positive coronatest. Nikolaj har nemlig sukkersyge, og lige siden corona-pandemien brød ud, har han været angst for at blive smittet.

- Jeg var virkelig bange for corona, og så fik jeg det der i Tyrkiet. Det knækkede mig, fordi vi fik at vide, man ikke kunne forlade landet, før man havde en negativ test. Jeg så straks skriften på væggen, fortæller han. 

Nikolaj og Jeppe
Foto: TV 2
 

Heldigvis havde Nikolaj så godt som ingen symptomer under sit coronaforløb, og ’heldigvis’ for brødrene blev et af de andre hold også smittet. Det betød, at ræset mod verdens ende blev sat på pause, og at deres farvel til programmet dermed blev afblæst. 

- Havde René ikke fået en positiv test, var vi ikke fortsat i konkurrencen. Det er jeg sikker på, fortæller Nikolaj.

Far til tre

Det er nu et halvt år siden, programmet blev optaget, og for godt to uger siden blev han far for tredje gang.

- Vi blev sat i gang før tid, og det hele gik i kaos. Hun tabte en masse blod og moderkagen sad fast, og hun røg til operation, og han røg i kuvøse. Det var voldsomt, men de er kommet hjem, og alle har det godt, fortæller Nikolaj om hustruen Mie og sønnen Hannibal.

Parret har også sønnerne Sylvester på 11 og Valentin på fem år.

Nikolaj og Jeppe
Foto: TV 2

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden