8. mar. 2018
Af Christinna Braun

Janni Pedersen efter Lasse Sjørslev-exit: Sådan går det med min nye TV-makker

Janni Pedersen
Foto: Jeppe Michael Jensen
TV 2 News-værten Janni Pedersen har haft sin første vagt med sin nye kollega,Troels Mylenberg.

Janni Pedersen byttede i februar sin faste makker, Lasse Sjørslev, ud med den tidligere chefredaktør hos Jysk Fynske Medier, Troels Mylenberg.

De to har netop sendt første udsendelse sammen, og Janni er godt tilfreds med sin nye makker, som ifølge hende var helt tryg og rolig på første vagt.

Janni Pedersen synger i pauserne

Men det nye makkerpar har stadig tid til sjov i pauserne mellem nyhedsindslagene.

- Vi har det simpelthen så sjovt sammen. Jeg har det med at bryde ud i sang, og hvor Lasse godt kunne syntes, det var lidt irriterende, så synger Troels bare med, fortæller Janni Pedersen grinende til BILLED-BLADET, som har fået lov at bringe billedet fra Instagram.

Savner stadig Lasse Sjørslev

Janni Pedersen sætter især pris på den nye værts mange kram, som han øser ud af, hver gang han ser Janni.

Selv om Janni er helt tryg og glad ved sin nye makker, savner hun stadig Lasse, som hun arbejdede tæt med i fem år på TV 2 News.

https://imgix.billedbladet.dk/20180302_han2779.jpg
Janni Pedersen og Lasse Sjørslev til BILLED-BLADETs TV-GULD-fest 2018
Foto: Hanne Juul / BILLED-BLADET

- Lasse og jeg havde et helt specielt forhold. Vi skulle bare sende et blik til hinanden, så var vi godt klar over, hvad den anden mente.

- Men jeg er også sikker på, at Troels og jeg får et godt makkerskab, og jeg glæder mig meget til vores timer sammen, siger Janni Pedersen, der fredag den 2. marts vandt BILLED-BLADETs TV-GULD-pris for Årets kvindelige nyhedsvært.

Husk, at BILLED-BLADET i denne uge har et stort festtillæg med alle billederne fra TV-GULD-festen: De glade vindere, de smukke kjoler, kærligheden, dansegulvet og alle de andre dejlige øjeblikke.

Læs mere om: