28. jan. 2018
Af Karina Didriksen

Janni Pedersens farvel til TV-makker: Det har været en bevægende uge

Lasse Sjørslev og Janni Pedersen.
Lasse Sjørslev og Janni Pedersen.
Foto: Krestine Havemann
TV 2 News-værten Janni Pedersen har haft sin sidste vagt med kollegaen Lasse Sjørslev, og det gør hende stadig ked af det.

Onsdag arbejdede Janni Pedersen for sidste gang sammen med sin gode ven og kollega Lasse Sjørslev på TV 2 News, og det er stadig svært for hende at forstå.

- Jeg tror aldrig, jeg vænner mig til det. Det har været en bevægende uge, og da vi havde vores sidste vagt sammen, tuede jeg mig stort set igennem dagen, fortalte Janni Pedersen til BILLED-BLADET til en stor TV-fest på Tivoli Hotel og fortsatte:

- Jeg havde lovet vores chef, at jeg ikke måtte tude på skærmen, så det lod jeg være med.

Et kapitel er lukket

Janni Pedersen kan godt forstå, at Lasse Sjørslev sagde ja til at skifte til 19 Nyhederne, men det er svært for hende at lægge låg på følelserne.

- Jeg er også vildt ked af det lige nu, men vi bliver jo ved med at være venner, så alt er godt, fastslog News-værten med et smil og tilføjede:

- Jeg er ikke bitter, bare ked af det, men jeg er også bare en gammel dame, der snart bliver 50. Når man lukker et kapitel, ved jeg jo godt, at det aldrig kommer igen, og det skete samme uge, som min datter flyttede hjemmefra, så jeg var bare på røven!

Læs mere om: