15. dec. 2017
Af Majken Munk

Janni Pedersens tårevædede farvel til TV-makker: Jeg ønsker ham det bedste

Janni Pedersen, Lasse Sjørslev
Janni Pedersen, Lasse Sjørslev
Foto: Jeppe Michael Jensen
”News og Co”-værten Janni Pedersen er ked af at miste sin gode makker Lasse Sjørslev, der har fået nyt job. Men hun sender god vind i retningen af sin ven.

De sidste fem år har Janni Pedersen og Lasse Sjørslev været et fast makkerpar på TV 2 NEWS, men med nyheden om, at Lasse Sjørslev bevæger sig over på hovedkanal som vært for 19-nyhederne, er det makkerskab nu opbrudt.

Janni Pedersen har følelserne udenpå tøjet

Janni Pedersen har i god tid kendt til makkerens nye job, og det har taget tid, tårer og tilvendelse at forstå, at hun den 1. februar ikke har Lasse Sjørslev ved sin side.

- Jeg har vidst det i et stykke tid, så jeg har nået at vænne mig lidt til tanken. Men det skal da ikke være nogen hemmelighed, at jeg er nok også lidt mere følelsesrig end Lasse, så jeg har været rigtig, rigtig ked af det, fortæller hun til BILLED-BLADET.

Hun kunne da også afsløre, at hun måtte knibe endnu en tåre, da redaktionen på TV 2 NEWS blev informeret om Lasse Sjørslevs stop i dag.

En fantastisk nyhedsvært

Foruden at tårerne har fået frit løb hos Janni Pedersen, så er hun også overbevist om, at jobbet, der venter Lasse Sjørslev passer perfekt til ham.

- Han bliver en fantastisk 19-vært! Og jeg vil ønske ham alt det bedste. Jeg har altid vidst, at der var mere i vente for Lasse, og jeg er bare super stolt af, at min bedste ven og bedste makker bliver nyhedsvært i 19’eren, fortæller Janni Pedersen.

Deduden uddyber nyhedsværten, at hun kommer til at savne den tryghed og den humor, som hun og makkeren har oparbejdet gennem de fem år sammen på TV 2 NEWS.

Janni og Lasse findes stadig

Heldigvis løfter Janni Pedersen også sløret for, at det ikke er helt slut med kombinationen af Janni og Lasse.

- Vi skal stadig dække store begivenheder som Janni og Lasse. Det er jo dumt at smide noget så godt i skraldespanden, fortæller hun med et grin.

I år deltog makkerparret i TV 2’s store ”Knæk Cancer Live”-show.

Læs mere om: