25. aug. 2021
Af Karina Didriksen

Jannie Faurschou med i Vild med dans

Jannie Faurschou.
Jannie Faurschou.
Foto: Birger Storm
Den 71-årige skuespiller Jannie Faurschou skal dyste på dansegulvet i ”Vild med dans”.

Hun har medvirket i talrige film, tv-serier og teaterstykker, og nu skal Jannie Faurschou prøve kræfter med en helt ny rolle – nemlig den som danser.

TV 2 har netop offentliggjort, at den 71-årige skuespiller skal deltage i ”Vild med dans” til september.

- Jeg glæder mig meget til at være med i ”Vild med dans” - det er en fantastisk mulighed for at komme glad tilbage efter en lang nedlukning, siger Jannie Faurschou til TV 2.

En kæmpe udfordring

Jannie Faurschou ser ud til at blive årets alderspræsident, og hun kan næsten ikke vente med at få danseskoene på.

- Jeg er sikker på, at det bliver en sjov og dejlig oplevelse, man kommer i god form, og jeg får helt sikkert også en masse nye bekendtskaber, fortæller hun til TV 2 og tilføjer:

- Det bliver uden tvivl en kæmpe udfordring, først og fremmest, hvordan jeg får mine fødder ned i de danskesko - det bliver så spændende!

Kendt fra film og tv

Jannie Faurschou har medvirket i tv-serier som ”Strandvaskeren”, ”Hjem til fem”, ”Gidseltagningen” og ”Borgen”, og så medvirkede hun for et par år siden i en ”Far til fire”-film.

I 1980’erne var hun også et kendt ansigt i børneudsendelser på tv, blandt andet i "Et lille øjeblik" med hunden Sigurd. Hun har også medvirket i børnefilm som "Busters verden" og "Snøvsen".

Privat er Jannie Faurschou gift med antropologen Martin Enghoff og har fire børn. Derudover er hun praktiserende buddhist.

Læs mere om: