Lørdag, 11. marts 2023 — af Catja Klarskov

Jeff fra Ups, vi er voksne: Kan du genkende ham fra ikonisk komedieserie?

Jeff Pitzner
Jeff Pitzner
Foto: Story Productions/TV 2
Jeff fra “Ups, vi er voksne” har medvirket i en ikonisk, dansk komedieserie og flere spillefilm. Kan du genkende ham?

Det er ikke første gang, at Jeff med det smittende smil fra TV 2-programmet “Ups, vi er voksne” er på fjernsyn. I 2008 medvirkede han nemlig i episoden “Drys fra muffedissen” i den ikoniske, danske komedieserie “Klovn”.

I episoden, der er afsnit 9 i sæson 5, har den altid så uheldige Frank Hvam atter rodet sig ud i problemer, da han en ellers så hyggelig vinterdag på Frederiksberg skøjtebane får kørt fingeren af en ung mand med Downs syndrom. Endnu engang skal Frank stå skoleret.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Den unge mand med Downs syndrom, hvis finger Frank “kører af”, er Jeff Pitzner, og hans liv og hverdag kan man i øjeblikket følge i TV 2-programmet “Ups, vi er voksne”.

Men faktisk var Jeffs medvirken i hitserien “Klovn” ikke den unge mands debut. Den havde han allerede seks år tidligere i tv-serien “Hotellet”, der blev sendt på TV 2 fra 2000 til 2002.

I serien, der havde store danske navne som Peter Schrøder, Paw Henriksen og Kirsten Olesen på rollelisten, spillede Jeff Pitzner rollen som Jacob i afsnit 37.

Derudover har Jeff haft to mindre roller i spillefilmene “Skyskraber” fra 2011 og i filmatiseringen af Jussi Adler-Olsens “Kvinden i buret” fra 2013.

Jeff er i øjeblikket aktuel i TV 2-dokumentaren “Ups, vi er voksne”, der skildrer hverdagen for voksne med Downs syndrom. I programmet, der bliver sendt hver torsdag på TV 2 og på TV 2 Play, følger man Jeff og vennerne fra bostedet Valbyholm.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden