Torsdag, 2. marts 2023 — af Catja Klarskov

Vidste du det? Jeff fra Ups, vi er voksne arbejder sammen med disse kendte musikere

Jeff
Jeff
Foto: Story Productions/TV 2
Jeff fra “Ups, vi er voksne” havde en vigtig rolle på sit arbejde, da han i sommers præsenterede to kendte musikere på en dansk musikfestival.

Jeff fra TV 2-programmet “Ups, vi er voksne” har et helt særligt smittende smil, og måske netop derfor fik han i sommers en vigtig rolle på Lavukstock musikfestival, som han gennem sit arbejde i eventbureauet “Lavuk Entertainment” har været med til at stable på benene.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Han skulle nemlig præsentere musikfestivalens to kendis-værter, Jonny Hefty og Michael Jøden, da arrangementet fejrede 10-års jubilæum i juni 2022.

Jonny Hefty og "Jøden" er musikere, der – både sammen og hver for sig – har produceret dansk rapmusik, hvoraf sangen "Gamle dreng", nok er den mest kendte, de to har lavet sammen.

Lavukstock er en årlig tilbagevendende endags-musikfestival for mennesker med psykisk og fysisk udviklingshæmning, der arrangeres af det eventbureau, som “Ups, vi er voksne”-Jeff arbejder i

Siden 2012 har store, danske musikere som Joey Moe, Poul Krebs, Brødrene Olsen og Søs Fenger gæstet scenen, men det er især to danske rappere, som år efter år er en fast del af festivalen – nemlig dets værter Jonny Hefty og Jøden.

Men selv om det er Jeffs forældre, der har skaffet ham jobbet, hvor han arbejder sammen med flere kendte musikere, så holder det ham bestemt ikke tilbage.

Han lægger altid både liv, hjerte og sjæl i sit arbejde, hvad end det er under planlægningen af store arrangementer eller som menneskelig blæksprutte på dagen, hvor han med højt humør både præsterer at præsentere kendis-værter og senere selv give et nummer som DJ.

Jeff er i øjeblikket aktuel i TV 2-programmet “Ups, vi er voksne”, hvor man i aftenens afsnit kunne se ham hygge sig i jobbet som backstage-manager.

Programmet skildrer hverdagen for voksne med Downs syndrom, og her møder seerne Jeff og hans venner fra bostedet Valbyholm.

Aftenens afsnit var 2. episode af i alt seks programmer, der bliver sendt hver torsdag på TV 2 og TV 2 Play.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden